CHP’de Başvurular Başladı 

CHP’de Başvurular Başladı

Yaklaşan yerel seçimler öncesinde CHP’de Belediye Meclis Üyeleri başvuruları başladı. Yoğun bir başvurunun gerçekleşmesi beklenen CHP’de adaylar belgelerini ilçe başkanlığına teslim etmeye başladı.

Yerel seçimlerde Gemlik’te seçimleri kazanmaya en yakın parti olan ve daha önce Belediye Başkanı adayı olarak Mehmet Uğur Sertaslan’la yola çıkan CHP, Gemlik’i yönetecek kadrolar için başvuruları açtı.

Tüm örgütün heyecanla seçimleri beklediğini ve şu anda Gemlik’te seçimlere en hazır partinin kendileri olduklarını ifade eden Acar, “Tüm örgütümüz seçimleri heyecanla bekliyor. Gemlik’in sosyal demokrat bir yönetim anlayışına ihtiyacı var. Gençlerimiz artık sosyal hayatın eksikliği yüzünden ilçemize sırt çevirdi. Biz bu kara düzeni değiştirerek halkımızı ilçemizle barıştıracağız. Gemlik’i eskiden olduğu gibi Türkiye’nin gözde bir ilçesi haline getireceğiz” diye konuştu.

Sertaslan, “Gemlik’in gelecek 100 yılını planlıyoruz”

Gemlik’i yönetecek kadroları belirleyeceklerini ifade eden CHP Gemlik Belediye Başkan Adayı Mehmet Uğur Sertaslan Gemlik’te bir yönetim zafiyeti var, sosyal konutlarda ve diğer projelerde belediyelerin halk için değil, kendi karları için çalıştıklarını söyledi. Gemlik’in sadece meclisini değil, vizyonunu da geliştireceklerini vurgulayan Sertaslan, “Belirleyeceğimiz kadrolarla, Gemlik’in vizyonunu oluşturacağız. Kentimizin vizyon eksikliği var.  Gemlik’in her değeri ve halkımızla ortak çalışarak, ilçemizi  tekrar yaşanabilir bir kent statüsüne kavuşturacağız” dedi.

CHP’de Belediye Meclis Üyeliği başvuruları 1 – 19 Ekim arasında devam edecek.

 

(Son Güncelleme: 1 Ekim 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir