Gemlik’te Parklar Kışa Hazır

Gemlik’te Parklar Kışa Hazır

Gemlik Belediyesi, kış mevsimi öncesi ilçe genelindeki tüm park ve bahçelerde kapsamlı bir bakım, onarım çalışması başlattı. Bank ve kamelyaların onarımından soğuğa dayanıklı çiçek ve ağaç dikimine kadar birçok çalışmanın yürütüldüğü parklar pırıl pırıl görüntüsüyle kışa hazır hale getirildi.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, kış öncesi ilçe genelindeki tüm park ve bahçelerde bakım ve onarım çalışması başlattı. Ekipler, park ve bahçelerde budama, yaprak toplama, oyun aletleri onarımı, çim biçimi, ilaçlama, kışa dayanıklı çiçek ve ağaç dikimi, bank, kamelya ve piknik masalarının onarımı gibi birçok alanda kapsamlı bir çalışma yürütüyor. Özellikle kış öncesi yapılan bu çalışmalar park ve bahçelerin çehresini değiştiriyor. Yenilenen park ve bahçeler pırıl pırıl görüntüsüyle göz dolduruyor.

Bu kapsamda Eşref Dinçer Mahallesi Buket Sokak’ta bulunan çocuk parkındaki çalışmaları yerinde inceleyen Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, “Bir yandan geleceğimiz olan çocuklarımıza yeni oyun alanları oluşturmaya devam ederken bir yandan da parklarımızdaki oyun gruplarını zenginleştiriyor ve daha güvenli hale getiriyoruz” dedi. Yaklaşan kış mevsimi öncesi park ve bahçelerde kapsamlı bir çalışma yürüttüklerini dile getiren Başkan Yılmaz, “Vatandaşlarımızın yaz aylarında sıklıkla kullandığı park ve bahçelerimizi, kış aylarında da ihmal etmiyoruz. Böylece parklarımız yaklaşan kış mevsimi öncesi daha dayanıklı ve daha kullanışlı hale geliyor. Tüm çalışmalarımız vatandaşımız ve çocuklarımızın konforu için” diye konuştu.

 

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu Gemlik Belediyesi memur başkan yardımcısı Birol Kartı oldu. Gemlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir