Kibir Kendinden Habersizliktir.
Kibir Kendinden Habersizliktir.

Futbolda Neler Oluyor

Futbolda Neler Oluyor

Türkiye, sözde stratejik ortağının ekonomik kumpası ile uğraşırken, süper lig maçları da başladı. Sezon başı olması ve Ağustos sıcağı, futbolun lezzetini engelliyor.

Sezona en hazır görünen takımın, Başakşehir olduğunda hemfikiriz. Tıkır tıkır pas yapan, takım oyununu en iyi uygulayan bu takımın, bu sene kupalardan en az birini kazanacağını, umuyoruz.

Başakşehir’i, karakterli futbolcuların, karakterli oyun oynadıkları bir kulüp olarak, tarif edebiliriz. Bu sene, Fatih Terim için zor bir sene olacağını, tahmin ediyoruz.

Geçen sezon ilk yarıda, on sekiz çizgisi civarında inanılmaz paslar yapan bir Galatasaray’ı bu sene göremiyoruz. Zaten Fatih Terim’de, böyle bir Galatasaray’ı gördüğü için, göreve gelmek için balıklama atlamıştı.

Yani, Tudor’un yarattığı mirasa konmuş oldu. Tudor’da, bir kısım fanatik taraftarın ve bazı önyargılı medya mensuplarının, eleştirileri yüzünden, ayrılmıştır.

Ama. İlahi adalete inanan biri olarak, benzer sıkıntıları bu sezon Fatih Terim’in de yaşayacağını seziyoruz. Fenerbahçe teknik direktörü ‘’cucu’’ nun, Fenerbahçe markasını taşımakta zorlanacağını sanıyoruz.

Yeni Başkan Ali Koç’un, Fenerbahçe’yi şampiyon yapmak için mi geldiğini, yoksa bir sivil toplum örgütü etkinliğinde olan, Fenerbahçe taraftarı için mi geldiğini, anlayamadık.

Büyük umutlarla transfer edilen ve babasına da komisyon ödenen Ayew’in, oyun sırasında zorlandığını, görüyoruz. Neymar gibi sık sık kendini yere attığını, izliyoruz.

Benfica maçından sonra 40 milyon Auro’yu kaybeden Fenerbahçe’nin, soyunma odasında ‘’Cocu’’ tarafından kutlanmasına, şaşırdık.

Bursaspor Fenerbahçe maçında gayretliydi. Karakterli oynadı. Eğer o maç Kadıköyde oynanmasaydı, Bursaspor son dakika penaltı kazanırdı.

Bize göre, Bursaspor’un bu seneki en büyük transferi Samet Hocadır. Samet hocanın Bursaspor’u olabilecek en iyi yere taşıyacağına eminiz.

Beşiktaş’ta ise Fikret Orman ile Şenol Güneş arasında, tehlikeli göndermelere tanık oluyoruz.

 

GÜNÜN SÖZÜ

Biri sana, kötülük ederse unut.

Ama sen birine kötülük edersen, unutma.

‘’Halil Cibran’’

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir