Gemlik İşkur’dan Bir İlk; Bu Fuardan sonra işsiz kalmayacak!

Gemlik Sosyal Yaşam Merkezinde 17-18 kasım 2017 Saat 10:00 ile 18:00 arasında  1. GEMLİK’te İNSAN KAYNAKLARI VE İSTİHDAM BULUŞMASI    ” İş sizi  Çağırıyor” sloganıyla Gemlik Kaymakamlığı ,Gemlik Belediyesi,Gemlik İşkur ,Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası ve Gemlik Ticaret Borsası desteğiyle Düzenlenecek.

İş-kur Gemlik Şube müdürlüğünden yapılan açıklamada; “Gemlik, Orhangazi, İznik ve Bursa Merkez ilçelerini kapsayan bu bölgelerdeki İş arayan ve işverenleri bir araya getirecek ; iş görüşmeleri,iş başvuruları ,staj başvuruları ,Ücretsiz seminer ve Konferansların düzenleyeceği bu etkinliğin 2017 yılında başlatılan Çalışma Hayatında Milli Seferberlik kapsamında Biz Serbest bölge Firmaları olarak ta en başından beri desteklemekteyiz.

Bu kadar gönüllü firmalarımızın, kamu kurum ve kuruluşlarımızın ve sivil toplum örgütlerimizin mesai gözetmeksizin yapmış olduğu bu çalışmaya serbest bölge firmaları olarak tüm desteği verdiğimizi beyan eder 17-18 Kasımda gemlik sosyal yaşam merkezinde yapılmasını planlanan bizimde bir parçası olduğumuz  İŞ SİZİ ÇAĞIRIYOR etkinliğimize davet ederiz.

Bu organizasyonda emeği geçen Başta Gemlik Kaymakamımız Gürbüz KARAKUŞ Beye ,Gemlik Belediye Başkanı Refik YILMAZ Beye ,Gemlik Ticaret ve Sanayi odası Başkanı Kemal AKIT Beye,Gemlik Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Özden ÇAKIR Beye ,Bursa İşkur İL MÜDÜRÜ Feyzullah Eren TÜRKMEN e,Gemlik İşkur Müdürü Ünver ÜNVER Beye,Tüm kamu kurum ve kuruluşlarına ve ayrıca fuara destek veren ve katılacak tüm firmalarımıza şükranlarımızı sunarız” dedi.

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir