Gemlik’te bir kadın bıçakla yaralandı

Gemlik’te bir kadın bıçakla yaralandı

Yaralanan kadın yakınlardaki bir bankaya sığınırken, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Olayın zanlısı olduğu öne sürülen bir kişi suç aleti bıçakla polis tarafından yakalanırken, bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Yaralı Kadın Tedavi Altında,  Zanlı Gözaltında

Gemlik’te meydana gelen olayda ağır yaralanan kadın hastanede tedavi altına alınırken, olayın zanlısı da polis tarafından gözaltına alınarak emniyet götürüldü.

Alınan bilgiye göre bir telefon mağazasında çalışan Berna A. İsimli kadını herkesin gözü önünde elindeki bıçak benzeri bir kesici aletle ağır yaralayan zanlı B.U. olay yerinde polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Olayla alakalı soruşturma genişletilerek sürdürülürken, yaralı kadının ailesi ve yakınları hastaneye akın etti.

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

CANBABA’DAN GEMLİK’İN ASRA YAKLAŞAN DEĞERİ RİFAT MİNARE’YE ZİYARET

CANBABA’DAN GEMLİK’İN ASRA YAKLAŞAN DEĞERİ RİFAT MİNARE’YE ZİYARET Gemlik Kaymakamı Osman Aslan Canbaba, ilçede 1927 …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir