Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi
Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Rahibi Bırakmak İşi Halletmez   

Rahibi Bırakmak İşi Halletmez

 

Amerika ile ilişkilerimiz, rahibi göndersek de düzelmez. Peki. İki yıldan beri tutuklu olan rahip, neden şimdi Amerika’nın aklına geldi.

Çünkü. Türkiye İran ve Rusya ile yakınlaştı. Çin’in, Hindistan’ın ve Güney Afrika’nın da içinde olduğu, bir ortaklığın kapısı aralandı.

Ve. 250 şehit verdiğimiz darbe girişiminde, Amerika’nın rolü sorgulanmaya başlandı. Türkiye, kendisine silah vermeyen ama (P.K.K) ya tırlar dolusu silah veren Amerika’ya karşı, Rusya’dan füze almaya başladı.

Ve. Türkiye Kuzey Suriye’de kukla bir üs kurmaya çalışan, Amerika’ya geçit vermedi. Azdırılan kurlara karşı taviz verirsek, yukarıda belirttiğimiz anlaşmazlıklar içinde, itaat istenecektir.

Rahip özel seçilmiş bir bahanedir. Bir din adamı vitrine çıkarılarak,251 şehidin azmettiricisi olan Amerika, kendini gizlemeye çalışacaktır.

Aslında 15 Temmuz gecesi, İncirlik’te darbeye destek veren Amerikalı üst rütbeli subaylar da, takibe alınmalıdır. Hapse atılmasa bile, bu Amerikalı subayların isimleri, yargı dosyalarına girmelidir.

Bu ekonomik savaşta, Başkanı da damadı da eleştirebileceğimiz noktalar olabilir. Ama. Kurlar artarken, bu ekonomik olayı siyasete bulaştırmak yanlıştır.

Sebebini bile bile bunu yönetime bağlamak, haksızlıktır. Önce, Amerika’ya karşı dik durmalıyız. Sonra da, ekonomi yönetimindeki hatalarımızı, tartışmalıyız.

Amerika ilk kez, 250 şehitli bir darbe de, suçüstü yakalanmıştır. Bronson’da bu darben faal bir üyesidir. Pensilvanya’daki ‘’FETÖ’’ de bu darbenin önemli bir taşeronudur.

Bu iki ajan tipindeki din adamı, yargıdan ceza aldığı takdirde, azmettirici Amerika’nın da teröristlere destek olduğu ispatlanacaktır.

Tüm dünyada, demokrasi için çaba gösterdiğini söyleyen Amerika, bir anlamda terörist besleyen ve kullanan ülke konumuna, düşecektir.

Bu süreçte Türkiye epeyce zorlanacak, ama çok yakın gelecekte Amerika büyük prestij kaybedecektir.

 

GÜNÜN SÖZÜ

Kendinizle barışana kadar,

Sahip olduklarınızdan,

Hoşnut olamazsınız.

‘’D. Mutman’’

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi Bana göre, 31 mart seçimlerinin çok kısa analizi şöyledir. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir