Bulut; Fabrikalara 10 servis giderse, 5'i Gemlik'ten Kalkmalı

Bulut; Fabrikalara 10 servis giderse, 5’i Gemlik’ten Kalkmalı

Bulut; Fabrikalara 10 servis giderse, 5’i Gemlik’ten Kalkmalı

Cumhur İttifakı Ak Parti Belediye Başkan Adayı Berkay Bulut, Gemlik Romanlar Derneği ile Gemlik Giritliler ve Rumeli Türkleri Derneğini ziyaret etti. Bulut’a ziyaretlerinde Ak Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel, Ak Parti İlçe Başkanı Yaşar İslam, MHP İlçe Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz, Cumhur İttifakı meclis üyeleri ve teşkilat yöneticileri de eşlik etti.

Ziyaretler esnasında söz alan Ak Parti İlçe Başkanı Yaşar İslam;”Berkay Bey başkan adayımız, sizin evladınız, bizlerin de kardeşi. Her birimizin güzellikleri getireceğine inanıyorum. Adayımız Gemlik’i seviyor, sahipleniyor. Gördüğümüz kadarıyla da Gemlik’te Berkay Bulut’u başkan görmek istiyor” dedi.

ÖZCANBAZ; HDP KÜRDİSTAN’DA KAZANACAĞIZ, TÜRKİYE’DE KAZANDIRMAYACAĞIZ DİYOR

MHP İlçe Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz, video kaydı ile desteklediği konuşmasında; ”yerel seçimde sadece adaya bakmak yetmez. Biz bu ülkenin bekası adına ittifak yaptık. Her dönem bu memlekette HDP aday çıkardı, bu dönem çıkarmıyor. Bizi desteklemeyecekleri belli, Bu nedenle beka sorunu var. Eşbaşkanları MHP ve HDP’ye kazandırmayacağız diyor. Bunu da düşünerek sandığa gitmeliyiz. HDP neden Gemlik’te aday çıkarmıyor? Bunu da düşünmeliyiz” şeklinde konuştu.

BULUT; PROJELERİN YERLERİNİ RANT OLMASIN DİYE AÇIKLAMIYORUZ

Ziyaretlerde söz alan Belediye Başkan Adayı Berkay Bulut ise;”Bu bölgelere yaptığımız ziyaretlerden dolayı farklı duygular içindeyim. Giritli torunu, 35 yıl öğretmenlik yapan bir Giritlinin oğlu olarak karşınızdayım. Aynı zamanda Yeni Mahallede doğmuş, Roman kardeşlerimle beraber büyümüş bir aday olacak buradayım. Şu an dünden bile daha duyguluyum. Bir Giritlinin Belediye Başkanlığı yapması benim için de büyük onur.

Biz işletmeciler az para ile çok iş yapmayı biliriz. Bazı milletlerden hain çıkar, buradan çıkmaz. Projelerin hepsi hazır, aynı zamanda finansmanları hazır. 4-5 projenin yerini belirlemedik, rant oluşmasın diye. Doğal Yaşam alanı olacak.

Serbest bölge ve tüm fabrikalarla toplantı yapacağız. 10 servis kalkıyor, biri Gemlik’ten. Ben buradan sorumluyum. 10 servisin 5’i Gemlik’ten kalkacak. Paramızın Gemlik’te kalması lazım. Hafta sonu Gemlik’te kalacağız. Dışarıdan bizler insan çekeceğiz. Bu ticarete yansıyacak. Mutlu esnaf, huzurlu toplum getirir” ifadelerini kullandı.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu Gemlik Belediyesi memur başkan yardımcısı Birol Kartı oldu. Gemlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir