Dolara İnat Zam Yok

Dolara İnat Zam Yok

Dolara İnat Zam Yok

Gemlik Kapalı Pazar Yerinde kurulan salı pazarında bazı esnafların fiyat etiketlerini geçtiğimiz hafta ile aynı oranda tutması dikkat çekti.

Bazı esnafların da ”Dolara İnat Zam Yok” yazılı tabelalarla tezgah açtığı Kapalı Pazar Yerinden dolara karşı seferberliğe yapılan destek, pazara gelen vatandaşlar tarafından da ilgi ve destekle karşılandı.

Yerli Üretimde Etiket Fazla Oynamamalı

Pazar fiyatlarında büyük oynama olmaması gerektiğine dikkat çeken vatandaşlar, çoğu yerli üretim olan ürünlerin fiyatlarının yükselmesinin dolarla alakası olmayıp fırsatçılık olacağını vurguladılar. Yakıt fiyatlarından veya girdilerde artış olmadığına da dikkat çekilirken, doğrudan etiketlerin artmasının da, denetlenmesi gerekliliği dile getirildi.

Seferberlik sürecek mi?

Türkiye genelince çeşitli odalar doların 4,5 TL’den sayılarak çalışmalarının devam edeceği dile getirilirken, benzer bir girişimin Gemlik’te olup olmayacağı da merak ediliyor.

(Son Güncelleme: 14 Ağustos 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir