Amerika Örgütlerin İsim Babasıdır

Amerika’nın, terör örgütlerinin kuran ve onları kendi çıkarları için kullanan, bir ülke olduğunu artık hepimiz, biliyoruz.

Bu terör örgütlerinin, isim babası olduğunu da, her fırsatta görüyoruz. 1984 yılında, faaliyete geçen P.K.K terör örgütüne, yıllar önce helikopterle silah yardımı yaptığını, zamanın genelkurmay başkanının, açıklamalarından öğrenmiştik.

Amerika’nın desteklediği (P.K.K) nın Suriye kanadının (PYD) nin ise, bu örgütün silahlı kolu olduğunu, artık bilmeyen kalmadı.

Türkiye her fırsatta, (P.K.K) ile (YPG) arasında bir fark yoktur dedikçe, bu ısrar ve kararlılık, Amerika’yı rahatsız etmiştir.

Ve. Amerika bir anda, (YPG) nin adını ‘’Suriye Demokratik Güçleri’’ olarak, değiştirmiştir. Amerika’nın, 909 tır dolusu silah ve mühimmat ile donattığı (YPG) terör örgütü, şu anda Fırat Kalkanı kuvvetlerimizin, takibi altındadır.

1974 yılında, Amerika’nın karşı olmasına rağmen, ilk Kıbrıs Harekatını yapmıştık. Ama. Kuvvetlerimiz Girne çevresinde, çok dar bir bölgede sıkışmıştı.

Ardından, ikinci hareket yapıldı. Doğu’da Magosa ve Maraş, batıda ise Güzelyurt ve Lefke kontrolümüz altına girmişti.

İnşallah, yapmak zorunda kalacağımız ikinci Fırat operasyonu, Kıbrıs’taki gibi başarılı olur.

 

 

GÜNÜN SÖZÜ

İyi ve muhteşem arasındaki fark,

Sadece biraz daha gayrettir.

‘’Clarence’’

(Son Güncelleme: 8 Ağustos 2017)

Hakkında Erol Gürçay

Ayrıca Kontrol Edin

Seçimde Öncelik Dönüşümde

Seçim Öncesi Partiler

Seçim Öncesi Partiler Bu seçimlerde,(CHP) ortaklık ilişkilerinde daha şeffaf davranıyor. Özgür Özel’de İmamoğlu’da DEM parti …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir