Özcanbaz; Belediye Saldırısında Örgüt Bağlantısı Araştırılmalı
Özcanbaz; Belediye Saldırısında Örgüt Bağlantısı Araştırılmalı

Özcanbaz; Belediye Saldırısında Örgüt Bağlantısı Araştırılmalı

Özcanbaz; Belediye Saldırısında Örgüt Bağlantısı Araştırılmalı

 

   Gemlik Belediyesinde yaşanan ve Belediye Başkan Yardımcısı Zeynep Akış Serintürk’ün rehin alındığı olayla alakalı açıklama yapan MHP Gemlik İlçe Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz, yaşanan olayla alakalı farklı bir iddiayı gündeme getirdi.

   Özcanbaz; ”Yaşanan hain saldırı ile alakalı derin üzüntülerimizi paylaşmak istiyoruz. Olayı haber alır almaz, Zeynep Hanım’ı aradık ve Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğüne geçtik. İlçemizde yaşanan bu vahim olay ile alakalı son derece üzüldüğümüzü belirtmek isteriz. Gemlik Belediyesine ve özellikle bir kadına yapılan saldırı kabul edilemez. İlçemize ve Belediyemize geçmiş olsun diyor, benzer olayların tekrar yaşanmamasını arzu ediyoruz” dedi.

Marjinal örgütler belediyeye mesaj mı veriyor?

   Ardından farklı bir konuya dikkat çeken MHP İlçe Başkanı; ”Biz olayın örgüt bağlantısının araştırılmasını istiyoruz. Aklımıza, ‘bazı marjinal örgütlerin böyle bir olay üzerinden mesaj mı vermeye çalışıyor?’ soruları da ister istemez takılıyor. Bunca oda varken, erkek başkan yardımcıları ve müdürler bulunurken, işini doğru yaptığını bildiğimiz bir kadın başkan yardımcısına böyle bir girişimde bulunulması, kabul edilemez.

Örgütlere Fırsat Vermeyiz

   Bu tarz marjinal örgülerin emellerine ulaşmasında biz Milliyetçi Hareket Partililer olarak fırsat vermedik, vermeyeceğiz de. Yapılan eylem, geçmişte Şehit Savcımız Mehmet Selim Kiraz olayını hatırlatmaktadır. Bu gurupların da, hangi guruplar olduğu açıkça ortadadır. Milliyetçi Hareket olarak Belediyemizin ve Başkan Yardımcımızın yanındayız” şeklinde konuştu. 

(Son Güncelleme: 2 Ekim 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir