GEMLİKSPOR’A BAŞKAN SERTASLAN'DAN TRANSFER DESTEĞİ
GEMLİKSPOR’A BAŞKAN SERTASLAN'DAN TRANSFER DESTEĞİ

GEMLİKSPOR’A BAŞKAN SERTASLAN’DAN TRANSFER DESTEĞİ

GEMLİKSPOR’A BAŞKAN SERTASLAN’DAN TRANSFER DESTEĞİ

Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, Gemlik Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı Kazım Bulut ve Gemlik’te bulunan taraftar derneği başkanları ile bir araya geldi. Gemlikspor Taraftarlar Derneği olarak birleşen taraftarlarla değerlendirme yapan Belediye Başkanı, ‘’Play-Off’tan BAL Ligine çıkılırsa, buna uygun bir yapılanma gerekiyor’’ dedi.
ÖNCE TESİSLEŞME, SONRA PROFESYONEL LİG
Tesisleşmenin önemine değinen Mehmet Uğur Sertaslan; ‘’Planlamalarımız içerisinde, Gemlik’te yapılması gereken kamp tesisi, antrenmana sahaları ve stadyum var. Tesis binasını bir hayırsever üstlenecek. Federasyon yönetiminden ve başkanından da, Büyük sahanın ve bir antrenman sahasının yapılmasının sözünü aldık. Bunlar tamamlanınca, Gemlikspor profesyonel olmak zorunda.
BAL Ligi maliyetleri de, son derece yüksek. Bunun için de, daha profesyonel yapılanma ile çalışmak gerekiyor. Takımımız hayırlısı ile çıksın, ondan sonraki yapılanmayı da, akıllıca yaparak takımımızı hak ettiği yerlere getirelim’’ dedi.
Başkan Sertaslan, 150 Bin TL’lik transfer desteğini, Kulüpler Birliği vasıtasıyla Gemlikspor’a yatıracağını beyan etti.
(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

SEÇMEN ÖDÜNÇ OY VERDİ

SEÇMEN ÖDÜNÇ OY VERDİ

SEÇMEN ÖDÜNÇ OY VERDİ Seçmen, Kılıçtaroğlu’nun Kutuplaştırıcı ve nefret dolu politikalarından bıkmıştı. Ak partinin de, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir