Yatta doğum günü kutlaması ve parti organizasyonları
Yatta doğum günü kutlaması ve parti organizasyonları

Yatta doğum günü kutlaması ve parti organizasyonları

Yatta doğum günü kutlaması ve parti organizasyonları

Yatta doğum günü kutlaması ve parti organizasyonu düzenleyenlerin sayısında her geçen sene ciddi artış gözlenmektedir. Bu artışın en önemli nedeni: alışılagelmiş mekanlara (cafe/restoran, gece kulübü, otel vb.) ödenen ücretin daha azıyla çok daha kaliteli eğlence ve yemek ortamının kiralık yatlarda sunuluyor olmasıdır. Eşleri ve sevgilileriyle 2 kişilik baş başa romantik bir ortamda doğum günlerini kutlamak isteyenlerin yanı sıra ailesi ve yakın arkadaşlarıyla birlikte parti daveti vermek isteyenler de sıklıkla İstanbul Boğazında yat kiralama hizmeti sunan şirketlerin kapısını çalıyor. Her detayına sizlerin talebi üzerine yön verilen kusursuz bir yatta doğum günü planlamak istiyorsanız hangi yat kiralama şirketinden destek alacağınız oldukça önemli olduğundan haberimizde sizlere İstanbul Boğazında 15 yılı aşkın süredir profesyonel bir ekiple yatta doğum günü kutlaması ve parti organizasyonları düzenleyen yatkiralama.net şirketini tanıtacağız. En makul ücretleri ödeyerek yüksek kaliteli bir parti ortamı hazırlamak ya da romantizmin zirvesine çıkmak istiyorsanız yatkiralama.net sizleri 12 ay boyunca kesintisiz olarak misafir ediyor.

ŞEFFAF FİYAT POLİTİKASI

Yatta doğum günü organizasyonları için en az yat kiralama süresi 2 saattir ve süre konusunda hiçbir sınırlama olmadığından dilediğiniz kadar uzun süreli kiralama yapabilirsiniz. Bugün itibariyle saatlik kiralama ücreti 4.000 TL’den başladığından 2 saat için şirkete yat kirası olarak en az 8.000 TL ödenmesi gerekiyor. Arzu eden misafirler yat kirasına ilaveten kahvaltı, kokteyl ve yemek menüsü hizmeti de alabilecekleri gibi kendi yiyecek ve içeceklerini de yanlarında getirebilirler. Dışardan malzeme getirilip yatın mutfak ekipmanları kullanılmak istendiğinde yat kiralama şirketinden garson hizmeti de alınması gerekmektedir ve kendisine ödenmesi gereken ücret 1.000 TL’dir. Yatta doğum günü organizasyonlarına özel olarak sunulan hizmetler ve ücretleri de şu şekildedir: pasta 750 TL, masa süsleme 500 TL, balon süsleme 2.000 TL, lazer gösterisi 1.500 TL, fasıl ekibi 5.000 TL, oryantal show 4.000 TL, fotoğrafçı 3.000 TL ve kemancı 2.500 TL’dir. Bu ekstra hizmetlerin yatkiralama.net şirketinden alınması zorunlu değildir, arzu edenler kendileri de organize edebilirler. Haberde belirttiğimiz ücretler bugün itibariyle geçerli olup ilerleyen günlerde değişme ihtimali olduğundan yat kiralama şirketinin sunduğu tüm hizmetler ve güncel fiyatlarının yanı sıra organizasyonlar esnasında çekilen video ve fotoğraflar ile menü detayları, güzergah bilgisi, sıkça sorulan sorular ve ayrıntılı cevapları için resmi web site olan yatkiralama.net adresini ziyaret edebilirsiniz!

ERKEN REZERVASYON AVANTAJI

yatkiralama.net, İstanbul Boğazının en güvenilir yat kiralama şirketi olduğundan tüm sene boyunca yoğun rezervasyon talebi ile karşı karşıya kalmaktadır. Bu nedenle istediğiniz gün ve saatler arasında kiralık yatları müsait durumda bulmak ve kendi adınıza rezerve etmek için elinizi çabuk tutmalı ve rezervasyon işlemlerini hızlıca başlatmalısınız. Yatta doğum günü rezervasyonu için atmanız gereken ilk adım yat kiralama şirketine kaparo ödemesi göndermektir ve talep edilen miktar organizasyon için ödenecek toplam ücretin yarısıdır. Kaparo ödemesini almadan kesin rezervasyon yapmayıp kısa süreli geçici opsiyon koyduklarını unutmayın! O halde daha fazla zaman kaybetmeden yatta doğum günü  sayfasını ziyaret ederek merak ettiklerinizi öğrenin ve iletişim bilgilerini kullanarak şirketle temas kurun. Hayatınızın en anlamlı ve özel doğum günü kutlamasına imza atacağınızdan endişeniz olmasın. İyi ki doğdunuz, nice mutlu, huzurlu ve sağlıklı senelere inşallah!

(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti.

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti.

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti. Temsili olarak Gemlik Emniyet …

7 Yorumlar

  1. Yatta doğum günü kutlaması ve parti organizasyonu düzenlenecek yegane şirket kesinlikle Boğaz Çocuğu. Makul ücretler ödeyerek sevdiklerinizle baş başa romantik bir ortam ya da arkadaş grubunuzun da katıldığı yüksek kaliteli eğlence ortamı için kendileriyle iletişim kurabilirsiniz..

  2. Merve Yılmaz

    Seneler geçse de yatta doğum günü kutlamanın modası geçmiyor. yatkiralama.net sitesinde sunulan tüm hizmetlerin ücretleri net olarak belirtilmiş, bu çok güzel. Çünkü yat kiralama şirketlerinin büyük çoğunluğu web sitelerinde fiyat yazmayıp adamına göre muamele yapıyorlar. Yatta doğum günü organizasyonu düzenleyecekseniz yatkiralama.net ile gönül rahatlığıyla çalışabilirsiniz.

  3. Erol Batıgün

    Geçtiğimiz senelerde yatkiralama.net sitesi üzerinden yatta 2 kişilik doğum günü organizasyonu düzenlemiştim. 4 saat yat kiralama, 2 kişilik alkolsüz yemek, masa süsleme, doğum günü pastası ve boğaz köprüsüne lazerle doğum günü kutlama yazısı yazdırma için 16.000 TL ödemiştim ama bu sene malum rakamlar biraz yükselmiş. Ama yatta kusursuz bir doğum günü kutlaması organize etmek istiyorsanız gönül rahatlığıyla yatkiralama.net üzerinden yat kiralayabilirsiniz.

  4. Selman Büyük

    Fiyatlar eskiye göre baya yükselmiş ama fark yaratacak bir organizasyon isteyenler için yatta doğum günü kutlamak mantıklı olacaktır.

  5. Gayet güzel bir site, içerik olarak da oldukça zengin. Yatta doğum günü fiyatları da net olarak paylaşılmış. Fiyat bilgisinin bu şekilde paylaşılması organizasyon esnasında hiçbir kötü sürprizle karşılaşılmaması açısından çok önemli. Emeğinize sağlık.

  6. Yatta doğum günü partisi gerçekten çok havalı duruyor ama fiyatlar biraz yüksek sanki..

  7. İpek Yıldırım

    Birkaç sene önce yatta doğum günü kutlaması için yatkiralama.net sitesinden yat kiralamıştık. Personelin ilgi alakası ve hizmet kalitesi çok iyiydi, çok güzel bir organizasyon oldu bizim için.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir