istanbul-yat-kiralama
istanbul-yat-kiralama

İstanbul’un yat kiralama portalı yatkiralama.net

İstanbul’un yat kiralama portalı yatkiralama.net

İstanbul‘da yat kiralayıp boğaz turu yaparak keyifli bir gün geçirmek, arkadaşlarınızla parti organizasyonu düzenlemek ya da özel günlerinizi kutlamak istiyorsanız 20 yılı aşkın süredir İstanbul Boğazı ve Adalar koylarında yat kiralama hizmeti sunan yatkiralama.net şirketinden destek alabilirsiniz. Saatlik ve günlük konseptlerde yıl boyunca yaz ve kış ayrımı olmadan kendilerinden yat kiralayarak ihtiyacınız olan tüm organizasyonları yüksek kaliteli eğlence ve yemek ortamında planlayabilirsiniz. Web sitelerine giriş yaptığınızda fiyatlar başta olmak üzere organizasyon videoları, fotoğraflar, menü detayları, güzergah bilgisi, sıkça sorulan sorular ve cevaplarına erişim sağlayabileceksiniz.

12 AY YAT KİRALAMA İMKANI

İstanbul, yat kiralama sezonunun 12 ay kesintisiz olarak devam ettiği tek lokasyondur. Ege ve Akdeniz’deki yat kiralama hizmetleri günübirlik yüzme turları ve konaklamalı tatil aktiviteleri için tercih edildiğinden sadece havaların sıcak olduğu yaz sezonu boyunca devam eder. İstanbul ise ilkbahar ve yaz ayları boyunca denize girmek ya da yatta konaklamak isteyenlerin yanında özel günlerini kutlamak, önemli misafirlerini ağırlamak ya da dostlarıyla bir araya gelerek hasret gidermek isteyenlerin sonbahar ve kış ayları süresince de yat kiralamak istedikleri muhteşem bir lokasyondur. Gündüzü ayrı gecesi ayrı güzel olan İstanbul Boğazının muhteşem manzarası içinde düşük seyir hızında boğaz turu yaparken zengin menüler eşliğinde özel organizasyon düzenlemenin keyfini hiçbir şeyde bulamazsınız. İstanbul’da yapılacak en güzel aktivite kesinlikle yat kiralamaktır!

TÜM ÖZEL ORGANİZASYONLAR

Doğum günü kutlaması, evlilik yıldönümü yemeği ve sürpriz evlilik teklifi gibi 2 kişi baş başa olarak organize etmek istediğiniz turların yanı sıra arkadaş, aile fertleri ya da önemli misafirlerinizin katılım sağlayacağı bekarlığa veda partisi, mezuniyet balosu, fasıl gecesi, nişan töreni, düğün eğlencesi, iftar programı, yüzme turu, iş yemeği ve toplantı organizasyonları gibi kalabalık davetler için de İstanbul’da saatlik ve günlük yat kiralama hizmeti alabilirsiniz. Şirketten yat kiralama hizmetinin yanında kokteyl, kahvaltı ya da yemek menüsü de talep edebileceğiniz gibi sadece yat kiralayıp kendi yiyecek ve içeceklerinizi yanınızda getirebilir, kendi istediğiniz bir restoran ya da catering firmasından da destek alabilirsiniz. Ancak böyle durumlarda şirketten servis ve temizlik işlerini halletmesi için garson alınması gerekecektir ve bugün itibariyle kendisine ödenmesi gereken ücret 1.000 TL’dir.

ONLİNE FİYAT TEKLİFİ ALMA

İstanbul’da yat kiralama fiyatları saatlik 4.000 TL, günlük 30.000 TL’den başlamaktadır. En az yat kiralama süresi 2 saat olduğundan şirkete ödemeniz gereken en düşük ücret 8.000 TL olacaktır. Yüksek enflasyon nedeniyle bu ücretlerin haberin yayınlandığı günlerden sonraki zamanlarda değişebilme ihtimali oldukça yüksek olduğundan İstanbul’da yat kiralama  sitesini ziyaret ederek anlık rakamları net olarak öğrenebilirsiniz. Sitenin ana sayfasındaki fiyat hesaplama aracından organizasyon bilgilerinizi (kişi sayısı, kiralama süresi, menü ve ekstra hizmet tercihleri) işaretleyerek online olarak fiyat teklifi alabilirsiniz. Fiyatları öğrenmek için şirketi aramanız ya da e-mail gönderip saatlerde hatta günlerce beklemenize gerek yok çünkü merak edeceğinizden çok daha fazlasını web sitelerinde ayrıntılı olarak paylaşmışlar. İstanbul yat kiralama şirketi, tüm müşteri adaylarına aynı fiyat teklifini sunduğundan kiralık yatlar, menüler ve ekstra hizmetler için talep ettiği tüm ücretleri site ziyaretçileriyle paylaşmakta hiçbir sakınca görmüyor. Fiyat ve kapasite açısından ihtiyacınızı karşılayabilecek kiralık yatı seçtikten sonra iletişim sayfasındaki bilgileri kullanarak rezervasyon talebinizi kendilerine iletebilirsiniz. Kesin rezervasyon işlemini tamamlayabilmeniz için yat organizasyonu için ödeyeceğiniz toplam ücretin yarısını kendilerine kaparo ödemesi olarak göndermeniz gerekiyor. Kaparo ödemesini almadan rezervasyon işlemini tamamlamıyorlar. Özellikle yaz aylarında yat kiralamak istiyorsanız İstanbul Boğazı ve Adalar’daki yoğun rezervasyon talebini kesinlikle göz ardı etmemelisiniz. Aksi halde bir başkası seçtiğiniz kiralık yatı kendi adına rezerve etmiş olabilir!

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT Merhaba sevgili okurlar, bu yazıda pek çok kişinin şikayeti olan boyutuna göre …

2 Yorumlar

  1. İstanbul’daki yat kiralama firmaları arasında uyguladığı şeffaf fiyat politikası nedeniyle bence en güvenilir olan kesinlikle yatkiralama.net

  2. Erdoğan Yıldırım

    İstanbul’da yat kiralama hizmeti alınacak güvenilir bir şirket arıyorsanız yatkiralama.net adresinden şaşmayın derim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir