Eviye ve Bataryası Seçerken Dikkat Edilecekler
Eviye ve Bataryası Seçerken Dikkat Edilecekler

Eviye ve Bataryası Seçerken Dikkat Edilecekler

Eviye ve Bataryası Seçerken Dikkat Edilecekler

Eviyeler, mutfakta bulaşık yıkama sürecinde rahat bir deneyim sunmasıyla öne çıkan seçenekler arasındadır. Mutfaklarda hem fonksiyonel olarak öne çıkması hem de dekorasyonun önemli bir parçası olmasıyla tercih edilen evye modelleri, ankastre konseptli mutfaklarda şık bir görünüm sunabiliyor. Eviye ve bataryası satın almayı düşünenler için dikkat edilmesi gereken konularla ilgili olarak bauzade.com’dan Emrah Özdemir, önemli açıklamalar yaptı.

Eviye bataryası modellerinde hangisi ihtiyaca hitap ediyor?

Özdemir, eviye ve eviye bataryası modelleriyle ilgili olarak şunları söyledi:

 

Eviye ve bataryaları, hem mutfak hem de banyo gibi alanlarda kullanılan ögelerdendir. Yaşam alanlarımızda, özellikle de yıkama işlemlerinde kullanılan evyeler ve suyun akmasına yardımcı olan bataryalar, farklı model seçenekleriyle de öne çıkıyor. Eviye ve bataryalarında, geçmişte standart modeller ön plana çıkarken günümüzde farklı dekoratif konseptlere göre ihtiyaçlara göre seçenekler çok daha geniştir. Bu durumda sorulması gereken ilk soru yaşam alanlarında; ihtiyaca, alana ve dekoratif konsepte göre hangi eviye ve bataryaya ihtiyaç olduğudur.

 

Seramik mutfak eviyesi modellerinde, montaja göre öne çıkan çeşitler arasında tezgâh üstü, tezgâh altı ve tezgâha sıfır alternatifler tercih edilebiliyor. Havza sayısı da, evye çeşitlerinde diğer bir önemli konudur. Tek gözlü ve çift gözlü evyeler, bulaşık yıkama ve durulama sürecinde kolay bir deneyim sunmasıyla öne çıkıyor. Tabii ki seramik evyeler dışında farklı malzeme yapısına sahip evyeler de düşünülebilir. Granit kompozit, paslanmaz çelik, dökme demir, akrilik ve etajerli modeller mutfak evyelerinde tercih edilebilen seçenekler arasındadır.

 

Evye satın alırken modelin büyüklüğü, malzemenin yapısı ve yaşam alanları ile uyumu, su sızıntısı gibi sorunlar yaşamamak adına türü önemli konulardan biridir.

Mutfak bataryası nasıl olmalı?

Mutfak bataryası, suyun sorunsuz bir şekilde akması ve yıkama gibi işlemlerin rahat bir şekilde yapılabilmesi adına önemli bir öğedir. Batarya modellerinin geniş bir çeşitlilik göstermesi de seçim yaparken kararsız bırakan konular içinde bulunuyor. Mutfak bataryası modellerinde tercih edilebilecek alternatifler arasında silikon borulu batarya, standart batarya ve spiralli batarya modelleri tercih edilebilir. Buna ek olarak termostatik, aplike ve endüstriyel bataryalar da farklı alternatiflerden. Su arıtma sistemine sahip evler için arıtma girişli bataryalar da son yıllarda çok ilgi gören modeller arasında bulunuyor.

 

Batarya seçimi, her şeyden önce fonksiyonel olarak sorunsuz bir deneyim sunmalı. Bunun dışında mutfak ve banyo dekorasyonu ile uyumlu bir tarza sahip olması da batarya seçiminde önemsenen konulardandır. Batarya modelleri ve eviyelerin uyumlu bir konseptte olması, yaşam alanlarında şık bir görüntü ortaya koyabilir. Tesisatla ilgili ya da kullanımla alakalı olarak bir sorun yaşamamak için mutfak ve banyonun yapısına en uygun eviye ve batarya modeli tercih edilmelidir.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi Bana göre, 31 mart seçimlerinin çok kısa analizi şöyledir. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir