Bulut, Birlikte Başaracağız 

Bulut, Birlikte Başaracağız 

Bulut, Birlikte Başaracağız

Cumhur İttifakı adına Ak Parti’den Belediye Başkan Adayı olan Berkay Bulut, saha çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Çeşitli ziyaretler yapan Bulut, ekibiyle önerileri alarak seçim çalışmalarını buna göre düzenlediğini beyan ederken, proje ve aday tanıtım toplantısı sonrasında Gemlik adına önemli müjdeler vereceklerini ifade etti.

Farklı kesim ve bölgelerde ziyaretlerini gerçekleştiren Belediye Başkan Adayı Berkay Bulut, yaklaşan Mahalli İdareler Seçimlerinin, hem Türkiye, hem de Gemlik adına önemine değinerek, çalışmalarını vatandaşların gönlüne girerek yapacaklarını hatırlattı. Bu nedenle seçim çalışmalarının büyük bölümünde vatandaşların taleplerini ve isteklerini dinleyerek envanter oluşturmak için yaptığını dile getiren Bulut, Ak Parti teşkilatlarının da çalışkanlıklarıyla kendisine önemli destek olduğuna değindi.

Birlikte Başaracağız

Çalışmalar ile alakalı değerlendirme yapan Bulut; ”Bu dönem Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, gönül kazanmayı esas alan anlayışı benimsemiştir. Bizler de, bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yapacağımız hizmetler, doğrudan vatandaşların taleplerine ve önceliklerine yönelik olacaktır. Onların haberi olmayan bir şeyi, asla gündemimize almayacağız. Gemlik küçük dokunuşlarla çok daha iyi noktaya gelecektir. Bizler buna inanıyoruz. Bizim için vatandaşın düşünceleri önemlidir. Hiç birimiz bir sokağı, orada yaşayanlar kadar bilemeyiz. Bu nedenle birlikte çalışacak, birlikte başaracağız” dedi.

(Son Güncelleme: 24 Ocak 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir