Gemlik Organize Sanayi Bölgesi için Çalışmalar Sürüyor
Gemlik Organize Sanayi Bölgesi için Çalışmalar Sürüyor

Gemlik Organize Sanayi Bölgesi için Çalışmalar Sürüyor

Gemlik Organize Sanayi Bölgesi için Çalışmalar Sürüyor

Gemlik Kaymakamlığı ve Ticaret ve Sanayi odası öncülüğünde çalışmaları devam eden Organize Sanayi bölgesi kurulumu ile alakalı oluşturulan heyet Tarsus Organize Sanayi bölgesini ziyaret ettiler.
İlçemizde kurulması planlanan Organize Sanayi Bölgesi çalışmalar kapsamında İlçe Kaymakamı Hasan Göç, GTSO Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hamaloğlu, Meclis Başkanı Mehmet Anar, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Fatih Ayvaz, Yönetim Kurulu Üyeleri Hakan Işıkcı, Erkan Kavlak ve Genel Sekreter Emre Gemicioğlu Tarsus Organize Sanayi Bölgesinde incelemelerde bulundular.
Ziyarette Gemlik heyetini Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Başkan Vekili ve Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı H.Ruhi Koçak, Tarsus Ticaret Borsası Meclis Başkanı Murat Kaya ile Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Erman Geçim karşıladı.
Bölgede incelemede bulunan heyet adına açıklama yapan GTSO Yönetim kurulu başkanı Hasan Hamaloğlu, ” Tarsus Organze sanayi bölgesi yönetimine teşekkür ediyorum. Gelişen ilçemizde sanayi alanlarının yetersizliği kapsamında çalışmalar sürmektedir. Bu konuda bize destek olan Kaymakamımıza ve tüm kurumlarımıza teşekkür ediyoruz. Üretim alanında ihtiyaç duyulan sanayi alanları ve bölge için çalışmalarımız devam edecek” dedi.
(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Sertaslan’a büyük görev…

Sertaslan’a büyük görev Gemlik önceki dönem belediye başkanı Uğur Sertaslan, Bursa Büyükşehir Belediyesinde, ilçe belediyelerinin …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir