Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat Gemlik’te
Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat Gemlik’te

Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat Gemlik’te

Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat Gemlik’te

Gemlik’te gerçekleşen önemli bu ziyarette T.C. Ticaret Bakanı Sayın Prof. Dr. Ömer Bolat, yerli ve millî otomobil üretim kampüsü <TOGG>’u inceledi. Bu ziyareti esnasında AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, Milletvekilleri, AK Parti Gemlik İlçe Başkanı Tevfik Yılmaz ve Gençlik Kolları Başkanı Musa Sağır’da yer aldı.
Bakan Bolat, ziyarette yaptığı açıklamada, “Gemlik, ülkemizin yerli otomobil üretimindeki stratejik konumunu güçlendiriyor. Buradaki <TOGG> üretim kampüsünü ziyaret ederek, bu değerli projenin parçası olma gururunu yaşadım. Gemlik, inovasyon ve mükemmeliyetin birleştiği yerde, Türkiye’nin otomotiv sektöründeki liderliğini pekiştiriyor. <TOGG>, ülkemizin teknolojik gelişimindeki kararlı adımlarının bir simgesi ve Gemlik bu başarının merkezi.” şeklinde konuştu.
Bu özel ziyaret, Gemlik’in otomobil üretimi alanında sahip olduğu potansiyeli ve ülkemizin bu alandaki gelişimini bir kez daha gözler önüne serdi.
Bolat’tan Togg’a övgü
Sosyal medya hesabından Togg ziyareti ile ilgili açıklamada bulunan Ömer Bolat, Yerli ve milli araba markamız TOGG’un Gemlik’te bulunan tesisini ziyaret ederek, tesisteki işleyiş ve markanın gelecek planları hakkında bilgi aldık. 60 senelik bir hasreti sona erdirmesi sebebiyle, Türkiye Yüzyılı’nın bir nişanesi konumundaki TOGG için yapabileceklerimiz konusunda şirket yöneticileri ile istişarelerde bulunduk. Türk Milletinin hayallerini gerçeğe dönüştüren milli gururumuz TOGG’da emeği geçen her bir arkadaşıma teşekkürlerimi sunuyorum dedi.
(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik’te halk günleri devam ediyor

Gemlik’te halk günleri devam ediyor

Gemlik’te halk günleri devam ediyor Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, Halk Gününün ikincisini gerçekleştirdi. Başkan …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir