Bandırma Laser Run’a Gemlik Belediyespor Damgası
Bandırma Laser Run’a Gemlik Belediyespor Damgası

Bandırma Laser Run’a Gemlik Belediyespor Damgası

Bandırma Laser Run’a Gemlik Belediyespor Damgası

Gemlik Belediyespor takımı modern pentatlonda başarılarına bir yenisini daha eklerken, katıldığı her organizasyonda kürsüye çıkmaya hak kazanıyor.
Türkiye Modern Pentatlon Federasyonu tarafından Laser Run yarışlarının üçüncüsü Bandırma’da düzenlendi. Türkiye genelinde 10 kulübün toplamda 400 sporcuyla katıldığı yarışlarda Gemlik Belediyespor sporcuları farkını ortaya koydu.
U11 kadınlar kategorisinde Irmak Özkaranlık 1., Serra Akyapak 3., U 11 erkekler kategorisinde Ali Yağız İlhan 1., U13 kadınlar kategorisinde Elif Duman 3., U17 kadınlar kategorisinde Yağmur Özkaranlık 1., U19 kadınlar kategorisinde ise Dilara Sepil 3. olarak Gemlik’e toplamda üç altın ve üç bronz madalya ile döndü.
Yarışları Bandırma’da takip eden Gemlik Belediyespor Başkanı Durmuş Uslu yaptığı açıklamada, Gemlik Belediyespor’un kulüp bazında her geçen gün başarılarına bir yenisini daha eklediğini ifade ederken, daha çok gencin spor yapması için çalışmalarını aralıksız sürdüreceğini belirtti. Bandırma’dan alınan sonuçların memnuniyet verici olduğunu vurgularken, Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan’a spora ve sporcuya verdiği destekten dolayı teşekkür etti.
(Son Güncelleme: 25 Aralık 2022)

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir