KUMLA HALKI CEZALANDIRILIYOR MU?
KUMLA HALKI CEZALANDIRILIYOR MU?

KUMLA HALKI CEZALANDIRILIYOR MU?

KUMLA HALKI CEZALANDIRILIYOR MU?

Gemlik Belediye Meclisi, Temmuz Ay’ı ikinci toplantısı, Gemlik Cemil Meriç Kültür Merkezinde yapıldı.
Toplantı gündem dışı konuşmalarında söz alan İyi Parti Grup Sözcüsü Sedat AKKUŞ Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Gemlik Belediyesinin elinden alınan sahiller konusunda vatandaşın şikayetlerini dile getirdi.
GEMLİK BELEDİYESİNİN ELİNDEN ALINAN HER HİZMETİN YERİNDE YELLER ESİYOR
Okulların kapanıp yaz sezonunun başlamasıyla beraber özellikle yeri turist Kumla başta olmak üzere Kurşunlu, Gemsaz, Karacaali, Narlı sahillerine akın etmeye başladı.
Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından bu sene başı siz yapamıyorsunuz diyerek, Gemlik Belediyesinin elinden alınan Kumla sahilinden sıkça şikayetler almaya başladık bu doğrultuda yerinde incelemeler yaptık. Kumla sahilleride tıpkı Gemlik Belediyesinin daha önce elinden alınmış olan Hasanağa kampı gibi ilçe stadyumu gibi eksik bırakılmış, yapılan hizmetlerin yerinde yeller esiyor.
BALIK BAŞTA KOKAR MİSALİ
Neymiş vatandaşın geçen sene alıpta bu sene alamadığı yada eksik aldığı hizmetler diye baktığımızda kumlaya, balık baştan kokarmış ya bu lafı tastiklercesine bir kere her sene başı düzenli olarak yapılan kumsal tırmıklama, temizleme ve kum ekleme işlemleri bu sene yapılmamış.
Geçen sene 1000 olan şezlong sayısı bu sene 400 den daha az bir sayıya düşmüş hafta sonları şezlong savaşları başlamış.
Geçen sene her akşam toplanıp kilitlenen şezlonglar bu sene kilitlenmedigi için geceleri kumsallara yayılıp uygunsuz durumlara sebebiyet veriyor.
Yine geçen sene Gemlik belediyesi kumsal ve temizlik hizmetini 38 personelle verirken bu sene Bursa Büyükşehir Belediyesi 10 ila 15 personelle eksik hizmet veriyor temizlik konusunda ciddi sıkıntılar görülüyor.
Son söz olarak Bursa Büyükşehir Belediyesi sahilleri Gemlik Belediyesinden alarak siyasi iradeyi cezalandırıcam derken kumla halkını cezalandırıyor.
(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu Gemlik Belediyesi memur başkan yardımcısı Birol Kartı oldu. Gemlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir