KIZILAY’DAN İYİ PARTİYE ZİYARET
KIZILAY’DAN İYİ PARTİYE ZİYARET

KIZILAY’DAN İYİ PARTİYE ZİYARET

KIZILAY’DAN İYİ PARTİYE ZİYARET

Kızılay Gemlik Şube Yönetimi, İYİ Parti Gemlik İlçe Başkanlığına ziyarette bulundular. Şube Başkanı Petek Sulu ve Yönetim Kurulu Üyelerinin hazır bulunduğu heyeti İYİ Parti İlçe Başkanı Ertuğrul Yavuz ve İlçe Yöneticileri karşıladılar.
Sulu, kendilerini kabul ettikleri için Yavuz ve yönetim kuruluna teşekkür ederek; Kızılay Gemlik Şubesi olarak gerçekleştirdikleri ve planladıkları çalışmalar hakkında bilgilerdirmede bulundu.
Yönetimi adına söz alan Yavuz, “zor günlerde milletimizin ve diğer dünya halklarının ayrım yapmaksızın yanında olan ‘kara gün dostu’ Kızılay, Gemlik’te Petek Hanım Başkanlığında çok güzel işlere imza atıyor. İhtiyaç sahibi garip gurabanın hep yanındalar. Sağ olsunlar, var olsunlar. Gemlik İYİ Parti Teşkilatı olarak Gemlik Kızılay Şubesinin çalışmalarını destekliyoruz. Nazik ziyaretlerinden dolayı Şube Başkanımız Petek Sulu ve Yönetim Kurulu Üyelerine çok teşekkür ederim,” dedi.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik’te halk günleri devam ediyor

Gemlik’te halk günleri devam ediyor

Gemlik’te halk günleri devam ediyor Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, Halk Gününün ikincisini gerçekleştirdi. Başkan …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir