Yıldız’dan İşbirliği Teklifi
Yıldız’dan İşbirliği Teklifi

Yıldız’dan İşbirliği Teklifi

Yıldız’dan İşbirliği Teklifi

Saadet Partisi Gemlik İlçe Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız, 65 yaş ve üzeri vatandaşlara uygulanan ‘Sokağa çıkma yasağı’ ile ilgili olarak alınan karar üzerine yetkililere işbirliği teklifinde bulundu.

Öncelikle; Gecesini gündüzüne katarak milletimiz için çalışan, çabalayan baş hekimimiz Sayın Şahmeran Çelenkoğlu’na, değerli doktor ve hemşirelerimize, hastanelerimizin diğer birimlerinde çalışan tüm sağlık personeline teşekkür ediyoruz’ diyerek konuşmasına başlayan Yıldız şunları söyledi.

‘Söz konusu yaşta olan değerli büyüklerimizin hem kendilerini hem de sevdiklerini düşünerek bu yasağa azami ölçüde uymalarında fayda vardır. Bana bir şey olmaz düşüncesiyle yasağa uymamak, virüsü küçümsemek hem kendinizin hem de sevdiklerinizin hayatını tehlikeye atacak sonuçlar doğurur. Bu sebeple devletimizin açıkladığı kural ve kaidelere uymalı gerekli tedbirleri almalıyız. Saadet Partisi Gemlik İlçe Teşkilatı olarak bizlerde destek olmaya hazırız. Devletimizin ya da yerel yönetimlerimizin oluşturacağı destek hattına gönüllü olarak katılabiliriz.’ diyerek  sözlerini sonlandırdı.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir