ÜLKÜCÜ ŞEHİT EROL PINAR ANILDI
ÜLKÜCÜ ŞEHİT EROL PINAR ANILDI

ÜLKÜCÜ ŞEHİT EROL PINAR ANILDI

ÜLKÜCÜ ŞEHİT EROL PINAR ANILDI

Ülkü ocakları başkanı İsmail Baydar yazılı basın açıklaması yaparken, MHP ilçe başkanlığı ve ülkü ocağı mensuıpları Osmaniye Camiinde okunan mevlüt ve kılınan ikindi namazının ardından, adının verildiği Şehit Erol Pınar sokakta anma programı düzenlendi.
MHP ilçe başkanı Mehmet Emin Özcanbaz ile çok sayıda partili ve ocaklı gencin katıldığı programda yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi.
“Erol abimiz balıkpazarında oturmakta, borusan fabrikasında çalışmakta idi. Misk (milliyetçi işçiler sendikası)ilçe temsilcisi aynı zamanda .Milliyetçi hareket partisi ilçe teşkilatında sekreterlik görevi yapıyordu.
Abimiz 1.AĞUSTOS 1980 ‘de evinden işine gitmek için çıktğı sırada Kendisini,Devrimci,Marksist,Kominist Sosyolist diye aklettirilen Hainler tarafından kahbece pusu kurulup ülküdaşımızı gördüklerinde acımasızca tetiğe basıp capraz ateşle şehit ettiler.
Lakin şunu bilmiyorlardı, Şehitler peygamberlere komşu mesafesindedir.
Onlar bizim ilhamımızdır, itibarımızdır, istiklalimizdir. Türkiye’nin en çetin zorlu yıllarında sonucu düşünmeden, çıkar hesabı yapmadan, nefislerin esaretine kapılmadan bir hilal uğruna şehit düşen abilerimize şükran borcumuz tarifsiz ve sınırsızdır. Bir gül bahçesine girer gibi kara toprağa girdiler, cennetin açılmış kapılarına yürüdüler. Erol Abimiz gibi Ülkücü şehitlerimizin Duruşları vardı, kaynağı Ötüken’e kadar ulaşıyorlardı.
Şehitlerimiz hesabi değil hasbiydi, hercai değil haysiyet ve heybetle birleşmişlerdi. Her biri yusuf yüzlü, kurt bakışlı, hilal kaşlı, yunus gönüllü, yavuz yürekliydi. Bazen bir sokak ortasında bazen bir yurt köşesinde, bazen okul koridorunda saldırı ve suikasta maruz kaldılar. Vuruldular taviz vermediler, düştüler boyun eğmediler. Can verdiler, vatanı vermediler Türk İslam ülküsünden vazgeçmediler. Son nefeslerinde korkuyu korkuttular, hainleri ürküttüler, şehadet şerbetinden yudum yudum içtiler. Şehitlerimiz kutlu davamızın şeref tacı, bu fani dünyanın onur tahtıdır.
Onlar her devrin adamı değil davalarının serdengeçtileriydi.
Türk ahlak ve iman gücünü çatlatarak, o meşum çatlaktan emperyalizme kapı açmak için sıraya girenler şehitlerimizin mukavemetiyle karşılaştılar. Tıpkı Çanakkale’de yaşandığı gibi tıpkı milli mücadele yıllarında görüldüğü gibi milli ve manevi değerlerini özümseyerek Türkiye’yi geçmek isteyenlere cüretlerinin bedelini çok ağır ödetmiştir. Karanlık emeller bir kez daha sahneye çıkarsa bilinmelidir ki Türk milletinin geri dönmeyi düşünmeyen 57. alayı hazırdır. Şehitlerimizin mücadelesi boşuna verilmemiştir.
Türk milleti üzerinde kimlerin hain ve hasmane planı varsa milliyetçi ülkücü hareketin onlarla kapanmaz, kapanmayacak hesabı vardır ve yeri geldiğinde bu hesap kıran kırana görülecektir. Bizim yolumuz hak, hakikat, Allah’ın yoludur. İşbirlikçiliğin kafesine girmiş mandacılara, ihanetin kulvarında peş peşe koşan bunu da demokrasi ve özgürlük kriteriyle tevil eden köksüzlere ne tarihimizi yargılatırız ne devletimizi sorgulatırız.
Değerli dava arkadaşlarım abilerim, ablalarım,hazirun ülkücü şehitlerimiz her daim övüncümüzdür.
Hangi birisinin destanlaşmış mücadelesini anlatalım ki? Erol abimiz gibi Her birisi milletine ve vatanına can suyu taşımış, bundan da asla pişmanlık duymamış yiğitlik sembolüdür.
Herkes iyi bilsin Milliyetçi ülkücü hareketin sosyal maliyeti yüksektir. Yol haritamızı şehitlerimiz çizmiştir. Bizim gidecek bir yerimiz yoktur. Gitmeye niyetimiz de yoktur, göndermek için tertip içinde olanların da doğduklarına pişman etmek de boynumuzun borcudur. Türk düşmanlarına uyduluk yapanların provokasyonlarına göz yummamız, yol vermemiz akıl ve mantık inkarıdır.
Merhametliyiz, fakat haine cesaret veren merhametin zulme yakın olduğunun bilincindeyiz.
Satanlardan, korkanlardan, kaçanlardan olmayacağız. Maskeli demokrat, sahte zihniyet, parayı veren düdüğü çalan sabıkalı çıkarcılarla, Türk milletine karşı ölümcül operasyonda olan alçaklarla sonuna kadar mücadeleyi sürdüreceğiz. Şehitlerimizin destanını aleme okuyacağız.
Biz bu ülkeyi çok seviyoruz. Birileri istedi diye ilkelerimizden, ülkülerimizden asla ödün vermeyeceğiz. Gök kubbede hoş bir sada bırakmaktır amacımız.
Bu vesile ile şahsım yönetimim ,milliyetci hareket partisi ilçe başkanım ve dava arkadaşlarım nezdinde- Terörle mücadele esnasında şehit olan kahraman askerlerimize, aziz ülkücü şehitlerimize manevi hatıralarının önünde eğilip, Merhum başbuğumuz Alparslan Türkeş ve şehidimiz EROL Abimizi rahmetle anıyorum. Hepsinin Ruhları şad/ Mekanları cennet olsun, Allah hepsinden razı olsun.
Anma programında kısa bir konuşma yapan MHP İlçe başkanı Mehmet Emin Özcanbaz’da, ” Biz bu ülkeyi karşılıksız seviyoruz. Dün Erol abinin yaptığını, tüm ülküdaşlarımız gözünü kırpmadan yapar. Milliyetçi Hareket bu ülkenin sigortasıdır” dedi.
(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu Gemlik Belediyesi memur başkan yardımcısı Birol Kartı oldu. Gemlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir