Kamu-Sen'de Yeniden Eser Dönemi

Kamu-Sen’de Yeniden Eser Dönemi

Kamu-Sen’de Yeniden Eser Dönemi

2017 Haziran ayında Ahmet Demirhanın istifası ile boşalan Türk Eğitim Sen İlçe Temsilciliğinde; kısa dönemli Mesut Rahmi Bayram dönemin ardından eski başkan Cemal ESER yeniden başkanlığa getirildi.

Bilindiği üzere; sendikanın genel politikaları ile ters düştüğü gerekçesi ile birçok üye ve sendika genel merkezi ile sorunlar yaşayan Ahmet Demirhan; baskılara dayanamayarak istifa etmek zorunda kalmıştı. İstifanın ardından geçici olmak kaydı ile Mesut Rahmi Bayram tarafından oluşturulan bir yönetim; genel merkez tarafından görevlendirilmişti.

Tüm bu gelişmelerin ardından; Ekim ayında yapılan delege seçimlerinde üyelerden teveccüh görerek en fazla oyu alan Cemal Eser yeniden sendikanın Gemlik İlçe Temsilciliğine getirildi.

Konu ile ilgili açıklama yapan; Türk Eğitim Sen ve Türkiye Kamu Sen Bursa Temsilcisi Selçuk Türkoğlu;” Türk Eğitim-Sen Gemlik İlçe Temsilciliğimizde devir teslim töreni gerçekleşti. Yeniden görev alan başta temsilcimiz Cemal Eser ve yönetimine hayırlı olsun diyoruz. Bugüne kadar fedakârca hizmet eden Mesut Rahmi Bayram ve yönetimine teşekkür ediyoruz. Hayırlı uğurlu olsun. Sendikacılık Hakkı tutup kaldırmaktır düsturuyla mücadeleye devam edeceğiz “dedi.

Eser’in listesinde şu isimler bulunuyor.

Cemal ESER, Mesut Rahmi BAYRAM, Özkan GÖLE, Salih ERCÜMEN, Serdar DEMİRCAN, Ebru KAYA, Zekeriya ÖZCAN.

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi Bana göre, 31 mart seçimlerinin çok kısa analizi şöyledir. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir