Kibir Kendinden Habersizliktir.
Kibir Kendinden Habersizliktir.

 Galatasaray Kupayı Kaldırdı

 Galatasaray Kupayı Kaldırdı

Süper ligin son maçında, Göztepe’yi İzmir’de mağlup eden Galatasaray, şampiyon oldu. Bu sezon süper lig maçlarında, ilginç istatistiklere tanık olduk.

Mesela Galatasaray’ın, dört büyükler içinde, 7 yenilgi ile en çok yenilen 24 galibiyetle, en çok galip gelen, takım olduğunu fark ettik.

Bu sezon Bursaspor, aldığı çelişkili sonuçlarla, taraftarlarını çok endişelendirdi. Sezonun son maçında, küme düşen Gençlerbirliğine yenilen Bursaspor 13. Sıraya kadar inmiş oldu.

Bu maçla, alt yapıdan 8 oyuncunun bulunması, hepimiz için bir teselli olmuştur. 500 milyon borcu olan Bursaspor’un, çok kısa bir süre içinde yeni başkanını seçeceğini göreceğiz.

Artık, birkaç lider oyuncu takviyesi ile, alt yapıya dönmeliyiz. Ocak ayı transferlerinden medet ummayan, bir kadro kurmalıyız.

Şampiyon olmasak bile, küme düşme çilesinden, uzakta kalmalıyız. Alt yapıdan Bursaspor’a taşıdığımız gençleri ‘’nasılsa bizimdir diyerek’’ istismar etmemeliyiz.

Bu gençleri de, memnun edecek ve takıma bağlayacak ücretlerle, takviye etmeliyiz. 2018-2019 sezonu, Bursaspor’un geleceği için, çok önemli bir gösterge olacaktır.

Bu Sezon Akılda Kalanlar

2017/2018 sezonunda, çok önemli olaylar yaşandı. Ama. En çok aklımızda kalan, yarım kalan Fenerbahçe-Beşiktaş kupa maçı oldu.

Bu maçın sonucundan çok, Aykut Kocaman ve Aziz Yıldırım’ın, maçtan sonra yaptıkları açıklamalar, aklımızda kaldı. Şenol Güneş’in yaralanmasından sonra, Aykut Kocaman’ın ‘’Kan görmedim’’ şeklindeki açıklamasını, ayıplamıştık.

Aziz Yıldırım’ın, ‘’tiyatro’’ şeklindeki açıklamasını ise kınamıştık. Fenerbahçe’nin, kupa da Akhisar spor’a elenmesini de ‘’ilahi adalete’’ bağladık.

GÜNÜN SÖZÜ

Sevilmek istiyorsan,

Önce sevmeyi bileceksin

‘’Salomeye Mektuplar’’

 

 



(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir