SIR CİNAYET 24 SAAT GEÇMEDEN ÇÖZÜLDÜ
SIR CİNAYET 24 SAAT GEÇMEDEN ÇÖZÜLDÜ

SIR CİNAYET 24 SAAT GEÇMEDEN ÇÖZÜLDÜ

SIR CİNAYET 24 SAAT GEÇMEDEN ÇÖZÜLDÜ

Gemlik Hamidiye Mahallesi çıkışında bulunan hurdacıda işlenen cinayet, 24 saat geçmeden çözüldü. Uzun uğraş sonunda, yaklaşık 20 kişinin sorgulanması sonrasında çözülen cinayetin sebebi ise şaşkınlık yarattı. 2 zanlı, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Bursa İstihbarat ve Bursa Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin desteği ile seferber oldular. Oğlu Orhan Yakut’un babasını defalarca araması sonrasında ulaşamayınca, 112’yi araması sonrasında, olay yerine gelen 112 ekipleri ve Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Mustafa Yakut’un öldürüldüğünü tespit ettiler.
Olay Yeri İnceleme ekipleri tarafından yapılan araştırmada, Mustafa Yakut’un kafasına sert bir cisimle vurulduğu ve darp edildiği tespit edildi. 20 ayrı kişiyi sorgulayan Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, cesedin bulunmasından 12 saat önce R.Ö. (17) ve F.T. (20)’nin olay yerine geldiği bilgisine ulaştılar. Yapılan operasyon sonrasında iki zanlı, kiraladıkları araçla yakalandı.
Ele geçirilen iki zanlı, deliller ve polisin araştırma sonuçları sonrasında, suçlarını itiraf etmek zorunda kaldılar. Zanlıların, alışveriş yaptıkları ve maktulun cebinde para gördükleri, sonrasında tel örgüden atlayarak şahsı darp ederek paralarını aldıklarını itiraf ettiler. Gemlik Adliyesinde hâkim karşısına çıkarılan zanlı da tutuklanarak Cezaevine gönderildi. Zanlıların daha önce de, hırsızlıktan kaydı olduğu öğrenildi.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti.

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti.

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti. Temsili olarak Gemlik Emniyet …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir