Gemlik Sosyal Yaşamı Destekleme Derneği Yaşamın İçinde Olmaya Devam Ediyor
Gemlik Sosyal Yaşamı Destekleme Derneği Yaşamın İçinde Olmaya Devam Ediyor

Gemlik Sosyal Yaşamı Destekleme Derneği Yaşamın İçinde Olmaya Devam Ediyor

Gemlik Sosyal Yaşamı Destekleme Derneği Yaşamın İçinde Olmaya Devam Ediyor

Gemlik Cıhatlı Mahallesinde 120 Özel çocuğumuzun eğitim gördüğü çok özel ve sosyal hayatın her alanı ile ilgili uygulama ve eğitmlerin olduğu bir okul var.
Gemlik Sosyal Yaşamı Desteklema Derneği olarak kısa süre önce İlçe Spor müdürü olan ve şimdi Cıhatlı Özel Eğitim Okulunda görev yapan Sabri Kahraman’nın “Okulda bir sosyal etkinlik yapmak istiyordunuz. Buyrun okula gelin ve birlikte çalışalım”daveti üzerine okulu ziyaret ettik.Bakanlık tarafından pilot okul olarak belirlenen bu özle çocuklarımızın arasında olmak ve birşeyler yapmak tüm yönetim ekibimizi heycanlandırdı.Okula çok sayı da malzeme gönderilmiş. Bu malzemeler için de piyano dan gitar,saz,bambu’ya kadar sayısız müzik aletleri de vardı.Fakat müzik sınıfı zemini için parke ,sahne için ise platform’a ihtiyaç vardı.
Bu nokta da “çorba da tuzun olsun “ işbirlik çağrımıza kısa sürede cevap bulduk.
ALKAN ZEYTİNLERİ tüm zemin parkelerini,Castrol Madeniyağlar A. Ş ise platform İçin paletleri temin ettiler.İşin yapılma aşamasında ise spor camiamızda Aydın Kartal olarak bilinen (iyi bir Beşiktaşlı olduğu için) Aydın Sengün ile Futbolun hırçın ismi Sarı Kazım olarak bilinen Kazım Ayyıldız’ın emekleri ve bir kuruş bile talep etmen yaptıkları çalışma ile sınıf çok güzel oldu.Emeklerine yüreklerine sağlık. Nasıl bir ekin için tohumu toprağa emanet edersiniz,engelli de topluma emet edilen bir tohum misalidir.Koruyup kollamak hepimizin sorumluluğu olmalı. Bu anlamda büyük gayretler içinde olan Okul müdürü Mehmet Ali Erdur,Sabri Kahraman ve Müzik Öğretmeni Serap Dağhan’ın sınıf düzenleme çalışmalarına Kültür Sanat Başkanımız Ahmet Gültekin,Alkan Zeytinleri imtiyaz sahibi ve dernek bölüm başkanı Hamit Alkan, Halkoyunları ve görsel sanatlar başkanı Seda Kara, Halkla ilişkiler başkanı Nurten Karaman ve Köyler ve Çevre sorumlusu Hikmet Yener Şen ve işin üstadı Borçelik Güvenlik Müdürü Sinan Bozkurt ile katıldık.Aslında işin tamamını Sinan Bozkurt ve Ahmet Gültekin yaptı desek daha doğru olur.
(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT Merhaba sevgili okurlar, bu yazıda pek çok kişinin şikayeti olan boyutuna göre …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir