GEMLİKSPOR’DAN MUHTEŞEM DÖNÜŞ 4-2
GEMLİKSPOR’DAN MUHTEŞEM DÖNÜŞ 4-2

GEMLİKSPOR’DAN MUHTEŞEM DÖNÜŞ 4-2

GEMLİKSPOR’DAN MUHTEŞEM DÖNÜŞ 4-2

Gemlikspor 4 – Şükraniye 2
Süper Amatör Kümede, maç eksiği ile 3. Sırada bulunan Gemlikspor, grup ikincisi Şükraniye Spor ile Gemlik Atatürk Stadyumunda karşı karşıya geldi. Grubun zirvesini doğrudan ilgilendiren müsabaka, Gemlikspor’un 2-0 mağlubiyetten, muhteşem dönüşü ile 4-2 tamamlandı. Gemlik ekibi, bulduğu pek çok pozisyondan da yararlanamadı.
İLK YARI 2-0’DAN 2-2
Müsabakanın başında etkili başlayan Gemlik ekibi, bulduğu pozisyonlardan yararlanamadı. Müsabakanın 8. Dakikasında yediği golle 1-0 geriye düşen Gemlik ekibi, 22. Dakikada yine savunma hatasından yediği golle 2-0 geriye düştü. Gemlik ekibi, buna rağmen yüklenmeyi sürdürürken, 39. Dakikada Öner’in ayağından bulduğu golle skoru 2-1’e getirdi. 41. Dakikada ise Hasan’ın ayağından bulduğu golle skoru 2-2’ye getirdi. İlk yarı bu skorla geri döndü.
İKİNCİ YARIDA GEMLİKSPOR FIRTINASI
Maçın ikinci yarısında, oyun üstünlüğünü de alan Gemlikspor, ilk bölümde bulduğu fırsatlardan yararlanamadı. Bulduğu sayısız pozisyonu gole çeviremeyen Gemlikspor, müsabakanın 82. Dakikasında, yine Öner’in ayağından bulduğu golle skoru 3-2’ye getirdi. 90+4’te de Gemlikspor’un genç oyuncusu Ramazan’ın attığı golle müsabakayı 4-2kazanarak ilerleyişine devam etti.
Gemlikspor, sonraki hafta Cumartesi günü deplasmanda Emekspor ile karşılaşacak.
(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik ilçe emniyet müdürlüğü ekiplerinden suça ve suçluya müsahama yok!

Gemlik ilçe emniyet müdürlüğü ekiplerinden suça ve suçluya müsahama yok!

Gemlik ilçe emniyet müdürlüğü ekiplerinden suça ve suçluya müsahama yok! Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir