ÖZGÜR AKSOY FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ
ÖZGÜR AKSOY FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ

ÖZGÜR AKSOY FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ

ÖZGÜR AKSOY FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ

4 Temmuz 2017 tarihinde, talihsiz bir olayda şehit olan Avukat Özgür Aksoy adına, Gemlik Belediyesi, İlçe Spor Müdürlüğü ve Gemlik Kulüpler Birliği tarafından düzenlenen Özgür Aksoy Futbol Turnuvası sona erdi. 11-12 ve 14 yaş kategorilerinde gerçekleşen ve 27 müsabakanın oynandığı turnuvada, dereceye giren takımlar da ödüllerini aldı.
Ödül törenine, Gemlik Belediye Başkan Vekili Mert Dimili, Gemlik Belediye Meclis Üyesi ve Gemlik Belediyespor Başkanı Durmuş Uslu, Gemlik Kulüpler Birliği Başkanı Kazım Bulut, İlçe Spor Müdürlüğü temsilcileri, kulüp başkanları ve yönetimleri ile çok sayıda aile de katılım sağladı.
Törende ilk sözü alan Kulüpler Birliği Başkanı Kazım Bulut; ‘’Bizim için özel bir turnuvaydı. Özgür Aksoy, çocukları seven, geleceği düşünen değerli bir isimdi. Böyle bir turnuvada konuşabilmem zor. Siz çocuklar bizleri mahcup etmediniz. Beş günde, 27 maç yaparak, ilçe olarak neler başarabileceğinizi gösterdiniz. Hepinize teşekkür ediyorum’’ dedi.
Ardından söz alan Gemlik Belediye Başkanvekili Mert Dimili ise; ‘’Özgür Aksoy abiniz, belediye meclis üyemizdi. Kendisini çok iyi yetiştirmiş hukuk adamıydı, meslek şehidiydi. Hepinize katılımlarınız için teşekkür ediyor, sonraki turnuvalarda da beraber olmayı diliyorum şeklinde konuştu.
Turnuva’da sıralamalar şu şekilde oluştu;
U11 YAŞ GRUBU
1. Altınayak Spor Kulübü
2. Gemlikspor
3. Gemlik Belediyespor
4. Körfezspor
U12
1. Körfezspor
2. Gemlik Belediyespor
3. Gemlikspor
4. Altınayak Spor Kulübü
U14
1. Körfezspor
2. Altınayak Spor Kulübü
3. Gemlik Belediyespor
4. Gemlikspor
5. Gemlik Çotanakspor
(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT Merhaba sevgili okurlar, bu yazıda pek çok kişinin şikayeti olan boyutuna göre …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir