AKRAN GEMLİK TRT SPOR Yıldız'da
AKRAN GEMLİK TRT SPOR Yıldız'da

AKRAN GEMLİK TRT SPOR Yıldız’da

AKRAN GEMLİK TRT SPOR Yıldız’da

Misli.com Türkiye Basketbol Ligi 3. Hafta karşılaşmasında Akran Gemlik Basketbol – Akhisar Belediyespor 18 Ekim Pazartesi saat 18:00 ‘da Trt spor yıldız ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.
Gemlik ilçe spor salonunda oynanacak Misli.com Türkiye Basketbol Ligi 3. hafta karşılaşmasının covid -19 Sağlık Kurulu’nun protokolü ile belirlenen tüm sağlık tedbirleri uygulanmak şartıyla , salonun yüzde 50 kapasitesi kadar seyirci alınacağı ve aşı kartı olan kişilerin gireceği müsabakanın biletleri 10 tl satılmaktadır.
Akran Gemlik Basketbol kulübünden yapılan açıklamada ‘’ 2021-2022 Misli.com Türkiye Basketbol Liginde ev sahibi olduğumuz tüm müsabakalarda kulüp yöneticiler dahil Akran Gemlik Basketbol kulübüne destek amaçlı bilet satışı ile müsabakaları izleye bileceklerdir.
18 ekim Pazartesi saat 18:00 ‘da Gemlik ilçe spor salonunda oynanacak Misli.com Türkiye Basketbol Ligi 3. Hafta karşılaşmasında Akran Gemlik Basketbol hazırlıklara ara vermeden devam ediyor.
Akran Gemlik Basketbol Kulübü Başkanı Berkay Bulut ‘’ 18 Ekim Pazartesi saat 18’de Trt spor yıldızdan naklen yayınlanacak Akran Gemlik Basketbol – Akhisar Belediyespor müsabakası ile ilçemizin tanıtımında büyük rol oynayacağız. İlçemizin tanıtımı açısından tüm Gemlik halkını trtspor yıldız ekranlarından maçı izlemeye ve takımıza destek olamaya davet ediyorum. Yönetim olarak aldığımız kararla ev sahibi olduğumuz tüm müsabakalarda biz yöneticiler dahil müsabakalara bilet satın alarak izleyeceğiz bu konuda takımıza destek vererek ilçemiz tanıtımı ve gençleri adına yaptığımız bu mücadelede sizlerin desteğini bekliyoruz. İfadelerini Kullandı.
(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu Gemlik Belediyesi memur başkan yardımcısı Birol Kartı oldu. Gemlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir