GEMLİK BASKETBOL DEPLASMANDA NET GALİBİYET
GEMLİK BASKETBOL DEPLASMANDA NET GALİBİYET

GEMLİK BASKETBOL DEPLASMANDA NET GALİBİYET

GEMLİK BASKETBOL DEPLASMANDA NET GALİBİYET

Türkiye Basketbol 2.liginin 10. haftasında Gemlik Basketbol, deplasmanda Bordo Sportif R.S. takımının evine konuk oldu. Bandırma 17 Eylül Üniversitesi Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmayı Gemlik Basketbol 72-79’luk skor ile kazandı.
Karşılaşmaya Cem Küçüközkan, Ömer Alp Engin, Can Çevikel, Sarp Ali Özaydemir ve Kerem Yaldız ilk beşiyle başlayan Gemlik Basketbol’un ilk sayısını Can Çevikel kaydetti. Çekişmeli başlayan maçta Bursa temsilcisi, rakip sayılarına Can Çevikel, Cem Küçüközkan, Ali Taşkın ve Efe Postel’in sayıları ile karşılık verse de ilk periyot 28-24’lük skor ile Bordo Sportif R.S.’nin üstünlüğüyle tamamladı.
İkinci periyotta daha dirençli bir oyun ortaya koyan Kırmızı Yeşiller, Ömer Alp Engin, Can Çevikel, Cem Küçüközkan ve Sarp Ali Özaydemir’in sayıları ile farkı azalttı ve Ömer Alp Engin’in maçın 19.dakikasında bulduğu 3 sayılık basket ile öne geçerek skoru 40-42’ye getirdi. İkinci periyodun kalan bölümünde Cem Küçüközkan ve Ali Taşkın ile sayılar üreten Gemlik Basketbol, periyodu 3 sayılık fark ile 43-46 önde tamamladı.
Üçüncü periyoda Efe Postel’in etkili performansıyla başlayan Kırmızı Yeşilliler; Efe Postel Ali Taşkın, Arda Konuk ve Emirhan Serbest’in sayıları ile 5 sayılık bir fark elde ederek periyodu 59-64’lük skor ile önde tamamladı.
Maç genelinde baskın ve etkili oyununu son periyotta da sürdüren Gemlik Basketbol, son periyotta Efe Postel, Ömer Alp Engin, Ali Taşkın ve Cem Küçüközkan’ın sayıları ile üstünlüğünü sürdürerek karşılaşmayı 72-79’luk skor ile kazandı.
Gemlik Basketbol, TBF 2. ligindeki bir sonraki maçında Hıgh Touch HT ile karşılaşacak. 02.02.2024 Cuma günü Gemlik İlçe Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma saat 18.00’de başlayacak.
(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik’te halk günleri devam ediyor

Gemlik’te halk günleri devam ediyor

Gemlik’te halk günleri devam ediyor Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, Halk Gününün ikincisini gerçekleştirdi. Başkan …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir