Bakan Abdulhamit Gül Gemlik'te Temaslarda Bulundu
Bakan Abdulhamit Gül Gemlik'te Temaslarda Bulundu

Bakan Abdulhamit Gül Gemlik’te Temaslarda Bulundu

Bakan Abdulhamit Gül Gemlik’te Temaslarda Bulundu

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Gemlik ziyareti kapsamında Gemlik Açık Cezaevi, Gemlik Adliyesi ve Türkiye Cumhuriyeti 3. Cumhurbaşkanı Celal Bayar’ın, Gemlik’in Umurbey Mahallesinde bulunan anıt mezarını ziyaret etti. Gül, Ak Parti ve MHP İlçe Teşkilatlarını da ziyaret etti.

Gemlik ziyaretine Bursa Valisi Yakup Canpolat ve Gemlik Kaymakamı Hasan Göç ile birlikte açık cezaevi ile başladı. Bakan Gül’ü cezaevine gelişinde Cumhuriyet Başsavcısı Hilal Bozdağ ve kurum yetkilileri karşıladı. Burada atölyelerde ve çalışma alanlarında incelemelerde bulunan Bakan Gül, Başsavcı Bozdağ ve cezaevi müdüründen bilgiler aldı.

Cezaevi ziyaretinin ardından Gemlik Adliyesine geçen Bakan Gül, burada Başsavcı Bozdağ’ın yanı sıra adliyede görev yapan diğer savcı ve hakimlerin yanı sıra adliye personeli ile de bir araya geldi.

Gemlik Adliye Sarayındaki incelemelerinin ardından Bakan Gül, ilçe merkezinde Ak Parti ve MHP ilçe teşkilatlarını ziyaret etti.

MHP ve Ak Parti İlçe Teşkilatlarını ziyaretinde, Bakan Gül’e Bakan Yardımcısı Zekeriya Birkan, Ak Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık, Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı Mert Dimili, eski bakanlardan Faruk Çelik, Ak Parti İlçe başkanı Şamil Yiğit, ilçe yöneticileri ile Gemlik eski belediye başkanı Refik Yılmaz ile eski ilçe başkanlarından Necdet Yılmaz’da eşlik etti. Bakan Gül’ü MHP İlçe Teşkilatında karşılayan isimler arasında MHP İlçe Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz ve yöneticilerin yanı sıra Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Sedat Gürle, Esnaf Odası Başkanı İsmail Beki, parti yöneticileri ve meclis üyeleri de yer aldı.

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden MHP İlçe Başkanı Özcanbaz; ‘’Cumhur İttifakının, en uyumlu örneklerinden biri de Gemlik’te yaşanıyor. Bursa Milletvekilimiz Zafer Işık’ın öncülüğünde, ortak çalışmalar yapıyoruz’’ dedi.

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ise; ‘’Cumhur İttifakı, bu milletin birlik beraberliği ve bekası üzerine kurulmuş bir ittifaktır. Öyle alelade seçim ittifakı değildir. İttifakın paydaşları olan Ak Parti ve MHP’nin önceliği de, ülkenin bağımsızlığı ve bütünlüğüdür. Gemlik’i ziyaret ettik. Güzel bir ilçe, yeni yapılan adliye binası da, Gemlik’e ayrı değer kattı. Önemli bir proje gerçekleştirdik, adliye binamız da Gemlik’e hayırlı olsun’’ dedi.

Bakan Gül Türkiye Cumhuriyeti 3. Cumhurbaşkanı Celal Bayar’ın, Gemlik’in Umurbey Mahallesinde bulunan anıt mezarını ziyaret ettikten sonra Orhangazi’ye hareket etti.

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Başkan Bozbey, BURBAK sözünü tuttu

Başkan Bozbey, BURBAK sözünü tuttu

Başkan Bozbey, BURBAK sözünü tuttu   Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, seçim döneminde de …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir