BU OKULDA ARTIK ZİLLER ÇALMIYOR
BU OKULDA ARTIK ZİLLER ÇALMIYOR

BU OKULDA ARTIK ZİLLER ÇALMIYOR

BU OKULDA ARTIK ZİLLER ÇALMIYOR

İlçemiz Gemport Gemlik Anadolu Lisesi’nde öğrencilerin ders giriş – çıkış saatlerinde zil çalmıyor.

Okul Müdürü Dursun MEMİŞ yaptığı açıklamada bu öğretim yılından itibaren proje okulu olan okulda amaçlarının tüm öğrencilerini hayata ve yükseköğrenime hazırlamak olduğunu dile getirdi.

Dursun MEMİŞ konuşmasında: “Öğrencilerimizi hayata hazırlarken onlara zamanı yönetme becerisi kazandırmak istiyoruz. Yaptığımız akademik çalışmalarla yükseköğrenime hazırlarken, bir yandan da öğrencilerimizin üniversite hayatına daha kolay uyum sağlamalarını ve motive olmalarını sağlamalıyız. Bu nedenle yönetici ve öğretmenler olarak bizlerde; öğrencilerimizin zamanı iyi yönetme alışkanlığını kazanmaları ve üniversite hayatına daha çabuk motive olmaları için okulumuzda uygulanan zil uygulamasını kaldırma kararı aldık.” ifadelerini dile getirdi.

Okulun çevresinde bulunan mahalle sakinleri de bu uygulamayla gürültü kirliliğinden kurtulduklarını ve çok memnun olduklarını ifade ettiler.

(Son Güncelleme: 20 Eylül 2021)

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir