Adayımız bilge başkan.!

Adayımız bilge başkan.!

Adayımız bilge başkan.!

Saadet Partisi Gemlik İlçe Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız, Saadet Partisi Genel  Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun adaylığını açıklaması ile alakalı olarak bir bildiri yayınladı. Yıldız, yayınladığı bildiride şu sözleri söyledi.

“Bilgeliğini, Erbakan Hocamızın yakın mesai arkadaşı olması hasebiyle O’nun bilgi ve tecrübesiyle donanmış olmaktan kazanan Genel Başkanımız Sayın Temel Karamollaoğlu, Saadet Partisi’nin “Başkan” adayıdır. Milli Görüş teşkilatı, Milli Nizam Partisi ile ‘bismillah’ diyerek yürümeye başladığı yolda, Milli Selamet Partisi’yle ‘inşallah’ Refah Partisi’yle ‘maşallah’ Fazilet Partisi’yle ‘elhamdülillah’ diyerek o günlere gelmiştir. Kurulduğu günden beri çizgisinden sapmayan,  yolunu şaşırmayan teşkilatımızın son partisi olan Saadet Partisi ile de ‘ne mutlu Saadet’e erenlere’ diyoruz. Emin olun ki; Ülkemizi hak ettiği noktaya getirecek, içeride dışarıda birlik ve beraberliği sağlayacak, şahsiyetli iç ve dış politikaları hayata geçirecek ilkeler sadece Saadet Partisinde mevcuttur. Ülkemiz için milat olan 24 Haziran seçimlerinin ülkemiz ve milletimiz adına hayırlı olmasını dilerim. Ülkemiz 25 Haziran sabahına Allah’ın izniyle Saadet Partisi’nin iktidarı ile uyanacaktır. Bilge başkanın ardında yürüyen milyonlar bu günü özlemle beklemektedir.” Şeklinde konuştu.



(Son Güncelleme: 1 Mayıs 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir