????????????????????????????????????

Akıt’tan Zeytin Dalı Harekatı Açıklaması

Akıt’tan Zeytin Dalı Harekatı Açıklaması

Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kemal Akıt, ülkemizin Suriye sınırında başlatmış olduğu  Zeytin Dalı hareketi ile alakalı açıklama yaptı. Akıt açıklamasında; “Türkiye, sınır güvenliğini sağlamak, hem kendisi hem de bölge ülkeleri için tehdit oluşturan terör koridorunu ortadan kaldırmak için Zeytin Dalı Harekâtıyla adım atmıştır.

Bölgeyi terör örgütlerinden temizleyerek huzur, güven ve barış ortamını yeniden tesis etmek amacıyla Afrin’de sınır ötesi harekât başlamıştır. Bizler ulusal güvenliğimizi korumak amacıyla devletimizin aldığı bu kararın arkasındayız ve destekliyoruz. Zira Türkiye, uluslararası kurallardan doğan hakkını kullanmıştır.

Zeytin Dalı Harekâtı, evrensel hukuk ve BMGK terörle mücadele kararları ile BM Sözleşmesi’nde yer alan meşru müdafaa hakkı çerçevesinde başlatılmıştır.

Ulusumuzun bekası, huzuru her şeyden önce gelir. Yıllardır masum insanların canına kasteden terör odaklarına karşı Şanlı Ordumuzun başlatmış olduğu bu harekâtı iş alemi olarak sonuna kadar destekliyoruz.

Allah, Mehmetçiğimizi korusun, Ordumuzu muzaffer kılsın. Yar ve yardımcımız olsun.” Dedi.

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT Merhaba sevgili okurlar, bu yazıda pek çok kişinin şikayeti olan boyutuna göre …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir