Yıldız; Bana Ne Amerika’dan
Yıldız; Bana Ne Amerika’dan

Yıldız; Bana Ne Amerika’dan

Yıldız; Bana Ne Amerika’dan

‘Sözde Ermeni Soykırımı’nı kabul eden ABD’ye karşı ilk tepki Saadet Partisi’nden geldi. ABD’yi ‘Kan emici vampir’ olarak niteleyen Saadet Partisi Gemlik İlçe Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız çarpıcı açıklamalarda bulundu.
‘Sözde soykırım iddialarını ülkemize karşı yıllarca bir tehdit olarak önümüze çıkartanların asıl amacı içlerindeki kin ve nefrettir. Olmayan bir olay üzerinden milletimizi töhmet altında bırakmak kendi yaptıklarını başkaları yapmış ya da yapıyormuş gibi lanse etmekle cibilliyetlerinin gereğini yerine getirmektedirler. Böyle bir durumda sorulacak asıl soru şu olmalıdır! Biz ne yapacağız?’ şeklinde konuşan Yıldız devamında ise şu sözleri söyledi.

ASIL SOYKIRIMCI ABD’DİR
Sadece ülkemizi değil, Ortadoğu başta olmak üzere tüm dünyayı bölmek ve parçalamak adına planlar yapan medeniyet yoksunu, kan emici bir ülke bize insanlık dersi vermeye kalkıyor. İnsanlık dersine asıl ihtiyacı olanlar; Kamboçya’da, Japonya’da, Afganistan’da, Irak’ta, Suriye’de dahası kendi topraklarında bile milyonlarca insanın ölümüne sebep olanlardır.

HDP VE KAFTANCIOĞLU
Hdp Genel Merkezinin 24 Nisan günü atmış olduğu tweet Canan Kaftancıoğlu’nun düşünceleriyle bire bir örtüşüyor. Haddi aşan ve iç dünyalarını dışa vuran bu müptezeller batının maşasıdır, tetikçisidir. 101. Yıl dönümünü kutladığımız yüce meclisin çatısı altında bu şekilde konuşma cüreti gösterenler devletin varlığına milletin birlik ve beraberliğine düşmanlık etmektedir.

‘BANA NE AMERİKA’DAN’ DEMENİN VAKTİ GELDİ DE GEÇİYOR
‘Türlü katliam ve soykırımlara imza atmış medeniyetten nasibini almamış bu canilere verilecek en güzel cevap Erbakan Hoca’mızın da deyimiyle ‘Bana ne Amerikadan’ demektir. Yıllarca mücadelesini verdiğimiz Türk ve İslam Birliği projesini hayata geçirme gayemiz sanırım şimdilerde daha da iyi anlaşılmakta ve daha da önem arz etmektedir. Amaçları; bizi köşeye sıkıştırmak, bölmek ve parçalamak olan bu canileri stratejik ortak olarak kabul edemeyiz. Bizim asıl stratejik ortaklarımız din, dil, kültür vb birçok alanda bağlamlarımız olan kardeşlerimizdir. Emperyalistlerin oyunlarını bozmak daha güçlü bir ülke olmak ve yeni bir dünyanın temellerini atmak adına D8’leri kurduk. D8’leri en kısa zamanda D60 ve daha üst sayılara ulaştırmalıyız. Bunu başarabilmek için öncelikle ABD’ye sırtını dayayarak iktidar olma yolunu seçmekten vazgeçmeliyiz. Bu şekilde iktidar olmak ne vatana, ne millete, ne devlete, ne de lidere bir fayda sağlamaz. SAADET PARTİSİ olarak biz sırtımızı her daim necip milletimize dayadık. Milli Görüş’ü ve ilkelerini savunduk. Bu misyonumuzu taşımaya aziz milletimizle sırt sırta vermeye de devam edeceğiz.’ diyerek sözlerini noktaladı.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi Bana göre, 31 mart seçimlerinin çok kısa analizi şöyledir. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir