Gemlik'te  Akıl Oyunları Konuşuldu
Gemlik'te  Akıl Oyunları Konuşuldu

Gemlik’te  Akıl Oyunları Konuşuldu

Gemlik’te  Akıl Oyunları Konuşuldu

Gemlik’te Gemlik Anadolu imam hatip Lisesi, Halitpaşa İmamhatip Ortaokulu, Bursa Nilüfer ilçesinden Nilüfer İMKB Fen Lisesi,Kestel Kız Anadolu İmam Hatip LisesiKonya Meram ilçesinden Konya Lisesi,Gaziantep Şahinbey den Vali M. Lütfullah Bilgin Ortaokulu,Yurtdışından Litvanya,İtalya,Slovakyagibi ülkelerin katılımıyla hazırlanan “Playing &creating mind games” etwinning projesinin bu etkinliğinde Akıl oyunları alanında Türkiyenin öncü isimlerinden Pako yayınlarının kurucusu Serkan Yürekli’yi zoom üzerinden misafir edildi.

Okul idaresinden alınan bilgiye göre, “Serkan Yürekli hocamız; akıl oyunları nedir, neleri kapsar, akıl oyunlarıyla ilgili tecrübelerim,tavsiyelerim,yeni akıl oyunları nasıl tasarlanır,özelde TAPA ve tasarım süreci gibi konu başlıkları altında güzel bir sohbet  gerçekleştirdi.Öğrencilerimizin sordukları sorulara cevaplar veren Serkan Hocamız onlar için bir ufuk çizmiş oldu” denildi.

2005 yılından bugüne zekâ oyunları alanında faaliyet gösteren Serkan Yürekli, Türkiye’deki birçok zeka oyunları temalı derginin faaliyetlerinde editör, yayın yönetmeni görevlerinde bulunmuş; dünya zeka oyunları literatürüne 135’e yakın zeka oyunu türü kazandırmıştır. Bu oyunlardan, The Guardian’a da konuk olan Tapa, Serkan Yürekli’nin icat ettiği oyunlardan en ünlüsüdür.

(Son Güncelleme: 24 Nisan 2021)

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir