Limon;  "Bilindiği gibi gençlik ülkenin geleceğidir"
Limon;  "Bilindiği gibi gençlik ülkenin geleceğidir"

Limon;  “Bilindiği gibi gençlik ülkenin geleceğidir”

Limon;  “Bilindiği gibi gençlik ülkenin geleceğidir”

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Gemlik ilçe başkanı Caner limon ve yönetim kurulundan oluşan beraberindeki heyetle birlikte, Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan’ı nezaket ziyaretinde bulundu.
Ziyarete konuşan AGD Gemlik ilçe başkanı Caner Limon; Bilindiği gibi gençlik ülkenin geleceğidir.

O yüzden geleceğimize sahip çıkmak  “Önce ahlak ve maneviyat anlayışı ile çıktığımız bu yolda. Kendi medeniyetimizin değerlerini kuşanmalıyız. Sağlam bir gelecek istiyorsak inançlı bir nesil yetiştirmeliyiz. İnanıyoruz ve biliyoruz ki yarınlar için yetiştirdiğimiz inançlı gençlik bizim en büyük teminatımız olacaktır” şeklinde konuştu. Konuşmasının devamında Anadolu gençlik derneğinin faaliyetlerinden bahseden Limon, Siyer sınavları, millî manevi geziler, Öğrenci yaz etkinlikleri ile gençlerimizle buluşuyoruz. “Dedi”

Sertaslan;  ziyaretlerinden dolayı AGD heyetine teşekkür etti. Hayırlı işlerle uğraşan tüm STK’lara eşit adil bir yaklaşımla hizmet sunmaya devam edeceğiz “Bilindiği gibi gençlik ülkenin geleceğidir. O yüzden geleceğimize sahip çıkılmalıdır. AGD’nin bu vazifeyi yerine getirdiğini görmekteyiz. Ben başarılarınızın devamını diliyorum. “Dedi”

Ziyaret sonunda Anadolu gençlik derneği ilçe başkanı Caner Limon Hat sanatçısı Ali Durmuş’a ait Besmele-i Şerif’i sertaslan’a taktim etti.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi Bana göre, 31 mart seçimlerinin çok kısa analizi şöyledir. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir