Erozan; Kötü Giden Ekonominin Günahını Pandemiye Yüklediler
Erozan; Kötü Giden Ekonominin Günahını Pandemiye Yüklediler

Erozan; Kötü Giden Ekonominin Günahını Pandemiye Yüklediler

Erozan; Kötü Giden Ekonominin Günahını Pandemiye Yüklediler

İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Ahmet Erozan, İl Başkanı Selçuk Türkoğlu ve ilçe başkanı Ertuğrul Yavuz ile birlikte Gemlik temaslarının ardından basın açıklaması yaptılar. İlçe Teşkilatında yapılan basın açıklamasında, pandemi ve ekonominin yanı sıra, Bursa ile alakalı konulara da değinildi.

PANDEMİ’Yİ KÖTÜ GİDEN EKONOMİ İÇİN BAHANE GÖSTERİYORLAR

Pandemi iktidar açısından fırsat olarak görüldü. Kötüye giden ekonominin günahı pandemiye yazıldı. Aslında bu sistemle bugünlere gelineceği kaçınılmazdı. Beş yıl önce Türkiye dünyanın 17. ekonomisiydi. 2023 hedeflerimiz vardı ama şu anda G21’iz. G20 kalmadı, bitti. Yani deniz tükendi. Dolayısıyla iktidarın ağzından 2023 hedefleri kalmadı, artık 2053 hedefleri var. Eğer 2053 hedefleri ile seçim kazanmayı düşünüyorsa bunlar hayal dünyasında. Genel başkanımızın da dediği gibi ‘damat harikalar diyarında’ dolayısıyla hepimizin işi zor.

2018 seçimlerinden bu yana, mecliste grubu bulunan partiler içerisinde oyu artan tek siyasi partiyiz. Ne kadar hızlı bir seçim sürecinde iktidara gelirsek, devralacağımız enkaz o kadar küçük olur. Milli gelir Türk Lirası üzerinden hesaplanıyor, sonra bu dolara çevriliyor. Biz hem Türk Lirası olarak değer kaybediyoruz. Sayın Cumhurbaşkanı IMF ve OICD verilerine göre en iyi durumdayız dedi ya, bizin o verilerdeki rakamımız, -%5

BELEDİYE ŞİRKETLERİNDE GÖREV ALAN SİYASİLER İŞSİZ DEĞİLSE, İSTİFA ETMELİ

Selçuk Türkoğlu; ”Demokrasilerin olmazsa olmazı dengedir, muhalefettir. Bursa’da iktidar tarafından tek kale oynana maçı, daha denge noktasına getirmek için çalışıyoruz. Unutulmuş, öksüz ve yetim bırakılmış bir Bursa tablosu var. Yerel yönetimler bazında savurganlığın gizlenemez hale geldiği bir süreçte, gelirlerin doğru kullanılması, savurganlığın sona ermesi adına biz elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.

CHP İl Başkanınım basın açıklamasıyla, Büyükşehir Belediyesi şirketlerindeki yönetim kurulu listesi açıklandı. Büyükşehir belediyesi tarafından da tekzip edilmedi. Bu şirketlerin yönetim kurulu üyeliklerinden gelir elde ediyorlar. Buradan teklif sunuyorum, ihtisası, mesleki yeterliliği olanlar o görevlerde kalsınlar. Listeler AKP’nin ilçe başkanları, geçmiş dönem ilçe başkanları, meclis üyeleri ve kadın kolları gibi isimlerden oluşuyor. Eğer ihtisas sahibiyse, işsizse bu arkadaşlar tamam kalsın. Eğer gelirleri var ve buradan ikinci gelir elde ediyorlarsa, vicdanlarına, insaflarına ve Bursa’daki işsizlik oranına baksınlar ve görevlerinden istifa etsinler.

(Son Güncelleme: 7 Kasım 2020)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir