Kumla’da Binlerce Kişiyi Zehirleyecek Uyuşturucu Yakalandı

Kumla’da Binlerce Kişiyi Zehirleyecek Uyuşturucu Yakalandı

Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Ekipleri Gemlik’in Kumla Mahallesinde yaptığı operasyonda bir evde 2 kilo civarında bonzai ve selvi tabir edilen madde ile 100 gram metanfetamin tabir edilen madde ele geçirdi.

HAFTALARDIR İZLENİYOR

Uzun zamandır takibe alınan Kumla Mahallesinde bulunan apartman dairesine sentetik uyuşturucu imalatı yapan doktor lakaplı R.C. İle  U.G. Baskınla gözaltına alındı. Evde yapılan aramada 2 kilo 400 gr civarında bonzai ve selvi tabir edilen madde, 100 gram metanfetamin, uyuşturucu yapımında kullanılan çeşitli kimyasal madde, terazi, uyuşturucudan kazanıldığı tahmin edilen bir miktar para, 3 adet silah ve silahlara uygun mermiler ele geçirildi.

Öğlen saatlerinde yapılan şok baskında ev içerisinde farklı poşetlerde ve yapıma hazır olarak serili  bulunan maddeler yakalanırken, şahıslar da ilk olarak Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğüne getirildi.

İKİ BİN KİŞİYİ ZEHİRLEYECEK MADDE

Maddelerin toplamda iki bin kişiyi zehirleyebilecek olduğu ön görülürken, yakalanın uyuşturucunun değerinin de 200 bin TL’nin üzerinde olduğu tahmin ediliyor.

Gemlik genelinde uzun süredir uyuşturucuya savaş açan ve etkili sonuçlar alan Asayiş Büro Amirliği, yaz döneminde de önemli bir operasyona imza attı.  Çalışmaların aralıksız süreceği kaydedilirken, Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından, uyuşturucuya göz açtırılmayacağı da dile getirildi.

DRONELAR İLE İZLENDİ

Operasyonun dikkat çeken ayrıntısı ise öncesi ve sonrasında Drone ile izlenmesiydi. Operasyon öncesinde bölgede inceleme yapan drone, operasyon esnasında da olası kaçak durumunu önlemek için bölgeyi izlemeye aldı.

 

 

 



(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Başkan Şükrü Deviren’den minik başkanlara Lunapark müjdesi

Başkan Şükrü Deviren’den minik başkanlara Lunapark müjdesi

Başkan Şükrü Deviren’den minik başkanlara Lunapark müjdesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir