CHP 99.Yaşını Kutluyor
CHP 99.Yaşını Kutluyor

CHP 99.Yaşını Kutluyor

CHP 99.Yaşını Kutluyor

Atatürk anıtında yapılan çelenk sunma programı sonrası yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi.
“Kaderi, ülkemizin kaderiyle birlikte yazılmış, ulu çınarımız, Cumhuriyet Halk Partimizin 99. Kuruluş yıldönümü kutlu olsun!
Dünyanın en köklü siyasi partilerinden biri olan partimiz, nasıl ki yaklaşık bir asır önce iç ve dış bütün düşmanlara karşı bir olan Anadolu halkının nasırlı ellerinde yükselerek kurulmuş, bağımsızlığını savunan milletimizin yuvası olmuşsa bu gün de aynı şekilde bir odak noktası, çekim merkezi olmaya devam etmektedir.
Cumhuriyet Halk Partimiz, geride bıraktığımız 99 yılda pek çok zorlukla karşı karşıya kalmıştır. Genel başkanlarımızın canına kast edilmiş, üyelerimiz şehit edilmiş, gençlerimiz işsizlikle cezalandırılmak istenmiş, 12 Eylül cuntası partimizi kapatmış, bu da yetmezmiş gibi birçok yalan, yanlış, akıl dışı söylemlerle yıllardır partimize saldırılar devam etmiştir.
Fakat tüm bu saldırılar partimizi yıpratmamış, bizleri umutsuzluğa sevk etmemiştir. Aksine partimiz, her türlü baskı, yasak ve saldırıdan güçlenerek çıkmıştır. Bu gün, ülkemizin umudu bir kez daha Cumhuriyet Halk Partisi, umudun adı ise genel başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu olmuştur.
Değerli dostlar,
Ülkemizi neredeyse 20 yıldır tek başına yöneten siyasi iktidarın artık Türkiye Cumhuriyeti’ne verebileceği zarar bile kalmamıştır. Bu gün geldiğimiz noktada enflasyon yüzde yüzleri geçmiştir. Dolar ve Euro 20 liraya dayanmışken bizden geri olduğu söylenen Afrika ülkelerinin paraları bile Türk Liramız karşısında değer kazanmaktadır. Ev ve araba sahibi olmak hayaldir. Büyük Türkiye Cumhuriyeti’nin onurlu yurttaşları bu yorgun iktidarın yanlış ekonomi politikaları nedeniyle sadece temel ihtiyaçlarını karşılamak zorunda kalmış insanlar haline gelmektedirler.
İşte bu gün, tüm bu ahval ve şerait içinde, farklı görüşlerdeki siyasi partiler vatan ve millet sevgisi, güçlü devlet, güçlü ekonomi, özgürlük, eşitlik ve kardeşlik ilkeleri etrafında bir araya gelmişlerdir. Ne mutludur ki bu birlikteliğin itici gücü partimiz, Cumhuriyet Halk Partisi olmuştur. Partimiz, ülkemizi yoran sorunların çözüm noktası olduğunu göstermektedir.
Türkiye’nin aydınlık yarınlarında Cumhuriyet Halk Partisi vardır…
Demokrasinin kağıt üzerinde kaldığı, ekonomisinin bağımsızlığının tehlike altında olduğu, dış politikada egemen güçlerin taleplerine boyun eğen, yanlış eğitim politikalarıyla bilgi çağından kopartılmış, kuvvetler ayrılığı ve yargı bağımsızlığı yaralanmış ülkemizi bu buhrandan kurtaracak parti CHP’dir.
Türkiye’yi “Yoksulluktan ve İşsizlikten” kurtaracak parti Cumhuriyet Halk Partisi’dir.
Yapılacak ilk seçimde “İktidar Olacak Parti “Cumhuriyet Halk Partisi”dir.
Değerli Cumhuriyet Halk Partililer’
Gelecek yıl 9 Eylül’de bu kutlamayı iktidar partisi olarak gerçekleştirecek olmanın heyecanını yaşıyor, “Benim iki büyük eserim var. Biri Türkiye Cumhuriyeti, diğeri Cumhuriyet Halk Partisidir” diyen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ve yol arkadaşlarının kurduğu “Kurtuluşun ve Kuruluşun Partisi Cumhuriyet Halk Partisi’nin 99. Yaşını kutluyorum!” denildi.
Bir 5 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir
(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir