Yıldız; Adı Acil Ama.!
Yıldız; Adı Acil Ama.!

Yıldız; Adı Acil Ama.!

Yıldız; Adı Acil Ama.!

Dün akşam saatlerinde ilçemizde yaşanan ölümle alakalı olarak konuşan Saadet Partisi Gemlik İlçe Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız, 112 acil servis araç sayılarının artırılmasının gerekliliğini dile getirerek yetkilileri eleştirdi. Konu ile alakalı olarak konuşan Yıldız şunları söyledi.

‘Dün akşam saatlerinde bir marketin içerisinde yaşanan ve maalesef ölümle sonuçlanan olayda yetkililerin kusur ve ihlali olduğunu düşünüyorum. Konu ile alakalı olarak olayın yaşandığı saatlerde olay yerinde bulunan halkımızın söylemleri doğrultusunda 112 acil ambulansının olaya geç müdahale ettiğini öğrendik. Devlet hastanemizin ilçe dışına taşınması ve eski adıyla Sahil Devlet Hastanesinin kapatılmasını o günlerde çok eleştirdik. En azından ilçe merkezinde bir acil servisin bulunmasının gerekliliğini bir çok kez dile getirdik; fakat yetkililerin buna kulak tıkadıklarını ve yaşananlara seyirci kaldıklarını gördük.’ Şeklinde konuşan Yıldız sözlerini şöyle sürdürdü.

Camianın Başı Sağolsun

‘Yaşanılan bu acı olayda hayatını kaybeden Muzaffer Atmaca hocamıza Allah’tan rahmet sevenlerine, yakınlarına ve Milli Eğitim camiasına baş sağlığı dilerim. Umarım ki yaşanılan bu olay son olur ve en kısa zamanda ilçemizin merkezinde bir acil servis açılır belirli noktalara 112 ambulansları konulur. Bu ani ölümlerin önüne geçebilmek adına en kısa zamanda gereken neyse o yapılır.’ diyerek sözlerini noktaladı.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir