Yıldız; Çocuklarımız Geleceğimizdir
Yıldız; Çocuklarımız Geleceğimizdir

Yıldız; Çocuklarımız Geleceğimizdir

Yıldız; Çocuklarımız Geleceğimizdir

Saadet Partisi Gemlik İlçe Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız yeni başlayan eğitim ve öğretim yılına istinaden bir kutlama mesajı yayınladı.

‘2019 – 2020 Eğitim ve Öğretim yılının ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını temenni eder velilerimize, öğrenci ve öğretmenlerimize başarılarla dolu bir yıl dilerim.’ şeklinde başlayan sözlerinin devamında şunları söyledi.

‘Ülke nüfusumuzu göz önüne aldığımızda dünyayı kıskandıracak derecede genç nüfusa sahip olduğumuzu görüyoruz. Bu genç nüfusu eğitimle nitelikli hale getirmek ve bu gençler sayesinde ülkemizi çağdaş ülkeler düzeyine çıkartmak zorundayız. Eğitim konusunu; siyasete malzeme etmeden, ezberci ve taklitçi eğitimden uzak ilmi, milli ve manevi değerleri içeren bir sistemle gençlerimizi geleceğe taşıyalım. Böylelikle hem kendilerine hem de ülkemize yatırım yapalım.’ Şeklinde konuşan başkan Yıldız sözlerini şöyle sürdürdü

ÇOCUKLARIMIZ GELECEĞİMİZDİR.

‘Geleceğimiz olan çocuklarımızın istikballerinin, öğretmenlerimizin olduğu kadar velilerimizin de elinde olduğunu unutmayalım. Onları, bir yarışın içine sokmaktan ziyade gerek öğretmenleriyle gerek arkadaşlarıyla uyumlu, sevgi ve bilgi bağı içerisinde yetiştirme gayreti içerisine girelim. Maneviyatı, bilgi ve becerisi yüksek nesiller olarak yetiştirelim.’ Şeklinde konuştu.

(Son Güncelleme: 9 Eylül 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir