Amatörde Şampiyon Vefaspor

Amatörde Şampiyon Vefaspor

Amatörde Şampiyon Vefaspor

Gemlik Vefaspor, ligin bitimine son iki hafta kala şampiyonluğu garantileyerek kupayı aldı.

Umurbey Recep Tayyip Erdoğan stadında oynadığı Harmancıkspor maçını 18 – 0 kazanan Vefaspor şampiyonluk kupasını federasyon temsilcisi Telat Tepe’nin ellerinden alarak 1. Amatör Küme, 1. Grup şampiyonluğunu tescilledi.

Bademci, “Çok iyi bir takım oluşturduk”

Şampiyonlukla ilgili konuşan Vefaspor antrenörü Fikret Bademci yaptığı açıklamada, “ Zorlu bir sezonun ardından şampiyonluğu garantiledik. Şampiyonlukla beraber en çok gol atan takım olmak, en çok galibiyeti alan takım olmak bizi çok sevindirdi. Arkadaşlarım sezon boyunca çok iyi mücadele ettiler ve çok iyi oynadılar. İnşallah Gemlik için bir Bal takımı ya da profesyonel bir takım çıkartmak için mücadele edeceğiz. Vefaspor olarak bundan sonraki amacımız o arkadaşların hepsine çok teşekkür ediyorum. Ayaklarına sağlık. Çok iyi bir takım oluşturduk. İnşallah bu takımla daha iyi yerlere geleceğiz” dedi.

Akcan, “Çok mutlu ve gururluyuz”

Vefaspor Kulübü Başkanı Turgut Akcan ise yaptığı açıklamada, “2018 – 2019 sezonunda Gemlik Vefaspor kulübü olarak yapmış olduğumuz özverili çalışmaların sonucunda amacımıza ulaştık. Gemlik’i, Bursa’da çok iyi temsil ettiğimizi düşünüyorum. 2014 yılından beri çıkmış olduğumuz bu yolda 2. Şampiyonluğumuzu kazandığımız için çok mutlu ve gururluyuz. Bu çalışmalarda emeği geçen başta yönetici arkadaşlarıma ve bütün taraftarlarımıza, teknik kadrodaki arkadaşlarımıza ve oyuncularımızın hepsine çok teşekkür ediyoruz. Vefaspor kulübü; Gemlik’te sporu bilinçli olarak yapmayı ilke edinen, centilmenliği en ön planda tutan ve Gemlik’i Bursa’da en iyi şekilde temsil etmeyi hedefleyen bir kulüptür. Amacımıza şu anda ulaştık ama hedeflerimiz büyük, biz profesyonel bir takım olmak için çaba içerisinde olacağız. Gemlik’in hak ettiği yeri, Türkiye’de sembol olmasını ve ismini her yerde duyurması için bu yola çıktık ve hedeflerimize adım adım ulaşıyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

Açıklamalar sonrasında teknik heyet, oyuncular, yönetim ve taraftar kupayla şampiyonluk fotoğrafı çektirdi.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi Bana göre, 31 mart seçimlerinin çok kısa analizi şöyledir. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir