Bahçeşehir yeni döneme hazır
Bahçeşehir yeni döneme hazır

Bahçeşehir yeni döneme hazır

Bahçeşehir yeni döneme hazır

Orhangazi’de eski Bil okullarının devredilmesinden sonra yeni döneme hazırlanan Bahçeşehir Koleji yeni dönem için kolları sıvadı. Eski Bursa milletvekilleri Hüseyin Şahin ve İsmail Aydın’ın ortaklığında işletmesi yapılacak olan Bahçeşehir Koleji öğrenci velileri ile bir araya geldi. Velilere yeni dönem hakkında bilgi veren okul yöneticileri, eğitimde yeni bir kalitenin Orhangazi ile buluştuğunu ifade etti.

2019-2020 Eğitim Öğretim sezonunda hizmet vermeye başlayacak olan Bahçeşehir Koleji yönetimi Öğrenci velileri ile bir araya geldi. Eski okulun devri sonrasında işletmenin yeni sahipleri olan eski Bursa Milletvekilleri Hüseyin Şahin ve İsmail Aydın’ın da hazır bulunduğu veli buluşmasında Bahçeşehir Koleji yöneticileri öğrenci velilerine bilgi aktardı. Program Bahçeşehir Koleji Kampüs Müdürü Cihan Biten’in açılış konuşması ile başlayan programda Cihan Biten, kurumun ay başı itibarı ile eski sistemden tamamen uzaklaşarak yeni bir yapılanmaya girdiğini hatırlattı.

Eğitim anlayışını anlattı

Daha sonra kürsüye gelen Bahçeşehir K8 ve Yabancı Diller Koordinatörü Huri Öner İlkokul ve ana okulu öğretim uygulamalarını veliler ile paylaştı. Bahçeşehir’in Türkiye’nin 7 bölgesinde bir çok ilde faaliyet gösteren kaliteli bir eğitim kurumu olduğunu belirten Huri Öner, öğrencilerimize geleceğin eğitimini veriyoruz. Araştıran, sorgulayan, soruşturan bireyler yetiştiriyoruz. Bünyemizde İngilizce’nin yanı sıra ikinci dil olarak Almanca eğitimimiz yer alıyor dedi.

Velilerin soruları yanıtlandı

Yeni eğitim öğretim sezonu ile birlikte ilçede hizmet vermeye başlayacak olan Bahçeşehir Koleji’nin ilk tanıtım toplantısında okul yöneticileri, velilerden gelen soruları yanıtladı.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT Merhaba sevgili okurlar, bu yazıda pek çok kişinin şikayeti olan boyutuna göre …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir