Gemlik Basket  ilk hafta Konyaspor’a konuk oluyor
Gemlik Basket  ilk hafta Konyaspor’a konuk oluyor

Gemlik Basket  ilk hafta Konyaspor’a konuk oluyor

Gemlik Basket  ilk hafta Konyaspor’a konuk oluyor

Türkiye Basketbol Ligi’nde 2019-2020 sezonu fikstürü, Crowne Plaza Florya Hotel’deki kura çekimiyle belirlendi.

Crowne Plaza Florya Hotel’deki kura çekimi, Tivibu Spor’un yanı sıra, TBF’nin YouTube kanalından da naklen yayınlandı.
Fikstür çekimine, Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Yönetim Kurulu Üyeleri Alper Arıkoğlu ve Mehmet Serhan Antalyalı’nın yanı sıra, TBF Erkek Ligleri Direktörü Derya Yannier, TBF Basketbol Geliştirme Direktörü Fırat Eser, TBF Kadın Ligleri Müdürü Murat Tümer, TBF yetkilileri ve Gemlik Basketbol adına Yönetici Fuat Özçelik , Genel Menajer Yahya Gümüş kurada hazır bulundular.

12 Ekimde başlayacak lig heyecanında Gemlik Basketbol Konya deplasmanında Konya Spor ile karşılaşacak.

Gemlik Basketbol Kulübü başkanı Berkay Bulut ‘’Öncelikle yeni sezon ilçemize hayırlı olsun. Fikstür çekimi sonrasında ilk hafta Konya Deplasmanına gidiyoruz.

Gemlik’te basketbol adına bu zamana kadar yaşanmamış işlere imza atıyoruz. Kulüp olarak ben bu işi bilirim egosundan daha ziyade ortak akıl ve yapılanma ile kurumsal düzen içinde mücadele edeceğiz. Gemlik’te  alt yapılarda rekora koşuyoruz 2019-2020 sezonunda toplam 8 takım ile Bursa yerel l,liginde mücadele etmek için alt yapımız hazırladık.

Gemlik’te her zaman ilklerin kulübü olacağız.. Bu güçlü oluşumda Kulübümüzün kurucusu Sayın Milletvekilimiz Zafer Işık’a ve  Bize maddi – manevi desteğini esirgemeyen sponsorlarımıza ve  Gemlik halkına yönetimim adına teşekkür ederim..

Gemlik Basketbol Teknik Ekip ve Sporcuları Staff’da Yahya Gümüş (Genel menajer), Fatih Elbaş (Koç), Nurullah Targıt (Asistan koç), Hakan Zümbülcü (Asistan koç),  Salim Dogan (Fizyoterapist), Sabri Arslan (Masör)  ve  Genç oyuncuların yanı sıra Diante Watkins, Gary Johnson, Cihan Hafızoğlu ,Can Terzioğlu , YiğitEmre Mirza, Fatih Eravcı ,Mehmet Ali Yatağan, Berkay Kutlu ile çalışmalara başladı.

 

(Son Güncelleme: 28 Ağustos 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir