Üniversite Kampüs cup’ta Gemlik rüzgâr’ı

Üniversite Kampüs cup’ta Gemlik rüzgâr’ı

Nurolbank Campus Cup yelken yarışları kapsamında hafta sonu 26 Üniversite, 40 Takım ve 450 Yelkenci Marmaris’te mücadele etti. Bu yıl 11 cisi düzenlenen Campus Cup Yat yarışları Nurolbank ana sponsorluğunda Marmaris koy içinde yapıldı.

11 yıldır üniversiteli gençlerin yelken sporu ile tanışması ve gençlere deniz sevgisinin aşılanması amacı ile Marmaris Yat Kulübü tarafından organize edilen ve her geçen yıl artan katılımcı sayısı ile düzenlenen Campus Cup yelken yarışları yine üniversiteli gençleri Marmaris’te buluşturdu. Yalnızca üniversite öğrencilerinin katılabildiği Campus Cup yelken yarışları, bu yıl 15-16-17 Mart tarihlerinde Marmaris Koyu’nda gerçekleşti.

Marmaris Yat Kulubünden yapılan açıklamaya göre 26 farklı üniversiteden toplam 40 takım Nurolbank Campus Cup Yat Yarışları’na katılmak için kayıt verdi. Acıbadem, Bahçeşehir, Başkent, Beykent, Bilgi, Boğaziçi, Doğuş, Dokuz Eylül, Ege, Hacettepe, İstanbul, İstanbul Cerrahpaşa, İstanbul Teknik, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Kadir Has, Katip Çelebi, Kocaeli, Koç, MEF, Nişantaşı, ODTÜ, Piri Reis, Sabancı, Yaşar, Yeditepe ve Yıldız Teknik Üniversiteleri yarışlara katıldı.

Nurolbank Campus Cup 15 Mart Cuma akşamı saat 19:00’da Marmaris Uluslararası Yat Kulübü Bahçesi’nde gerçekleşen “Açılış Kokteyli” ile başladı. 3 gün boyunca Marmaris koy içinde yarışan üniversiteli gençler kupa için mücadele ettiler. Nurolbank Campus Cup yelken yarışları 17 Mart Pazar günü yarış bitiminden sonra kulüp bahçesinde “Ödül Töreni” ile sona erdi yapılan yarışmalar sonunda Gemlik yelken kulübü sporcusu Piri reis üniversitesi adına takım skipırı Enes Topkaç IRC 5.  Sınıfında 3.lük kürsüsüne çıkarak üzerinden Gemlik yazılı montunu çıkartmayarak Gemlik’in Marmaris’te ki gururu oldu.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi Bana göre, 31 mart seçimlerinin çok kısa analizi şöyledir. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir