Yıldız; Korkunun Ecele Faydası Yok…

Yıldız; Korkunun Ecele Faydası Yok…

Yıldız; Korkunun Ecele Faydası Yok…

24 Haziran seçimlerinin kilit partisi olan Saadet Partisine yönelik son günlerde artan provokatif saldırılar ile alakalı olarak konuşan Saadet Partisi İlçe Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız şu sözleri söyledi.

“Son günlerde yaşadığımız olayları dikkate aldığımızda, iktidar partisinin Saadet Partisi’ne karşı olan hazımsızlığının tavan yaptığını görüyoruz. Kamusal alanlara astığımız pankartlar ak partili belediyelerin zabıta memurları tarafından kaldırılmakta yan yana olmamıza rağmen ak parti çadırlarına müdahale olmazken Saadet Partisi’nin çadırları yıkılmakta, özel binalara astığımız pankartlar ise bina sahiplerine yapılan baskılar neticesinde indirilmektedir. Saadet Partisi olarak hukuka ve vicdana aykırı bu davranışları yapanlara, yaptıranlara ve seyirci kalanlara sadece gülüp geçiyoruz. Ve diyoruz ki, Saadet Partisi’ni ve onun değerli mensuplarını hiçbir baskı, hiçbir güç sindiremez korkutamaz. Biz gücümüzü, ittifak yaptığımız milletimizden alıyoruz ve milletimizin ferasetine güveniyoruz.” diyerek sözlerini noktaladı.

 



(Son Güncelleme: 6 Haziran 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir