Sertaslan, “Gemlik’te sevgi kazanacak”

Sertaslan, “Gemlik’te sevgi kazanacak”

Sertaslan, “Gemlik’te sevgi kazanacak”

CHP Gemlik Belediye Başkan Adayı Mehmet Uğur Sertaslan Hacı Bektaş-i Veli Derneği Gemlik Şubesini ziyaret etti. Yaptığı ziyarette Gemlik’te kimseyle kavga etmeden kendi projelerini anlattıklarını ifade ederken, “Gemlik’te kavga değil, sevgi kazanacak” dedi.

CHP Gemlik Belediye Başkan Adayı Mehmet Uğur Sertaslan seçim ziyaretleri kapsamında Hacı Bektaş-i Veli Derneği Gemlik Şubesini ziyaret etti. Sertaslan’a İlçe Başkanı Cemil Acar, Belediye Meclis Üyesi Adayları ve partililer de eşlik etti.

Türkiye’de yıllardan beridir bir ayrıştırma politikası izlendiğini ve bu politikadan beslenen bazı odaklar olduğunu belirten Sertaslan, bu politikanın  kavga ve huzursuzluk getireceğini de vurguladı. Gemlik Belediyesi’nin 110 bin Gemlikli yurttaşa aynı hizmeti götüreceğini ve bu hizmetleri götürürken diline, dinine, ırkına bakmayacaklarını da belirtti.

“Ayrıştırmaya çalışanlara inat birleşiyoruz”

Türkiye’de politika dili olarak ayrıştırıcı bir dil kullanıldığını bunun sadece bu dönem değil geçmiş dönemlerde de böyle gerçekleştirdiğini belirten Sertaslan, “Bizleri ayrıştırmaya çalıştırdılar. Önceden kim kimin ne olduğunu bilmez sadece iyi veya kötü insan olarak bakardı. Tarihte ne zaman ayrışırsak yok olduk. Birleştiğimiz anda ise imparatorluk olduk. Biz de tarihten ders alacağız, birleştirici bir politika izleyeceğiz” dedi.

“110 bin yurttaşın hizmetine talibiz”

Gemlik’te ayrıştırıcı değil, birleştirici bir politika anlayışıyla seçim çalışmalarını gerçekleştirdiklerini ifade eden Sertaslan, “Yaklaşık sekiz aydan beridir sahadayım. Her gittiğimiz yerde vatandaşımıza uğurlu gelecek proje önerilerimizi anlatıyoruz vatandaşa ve partisine karşı bir söylemde bulunmuyoruz. Belediye Başkanı 110 bin kişinin başkanı olmaya taliptir. Hizmetlerini de buna göre yani ayrım yapmadan gerçekleştirmesi gerekiyor. Biz de hizmetlerimizi bu şekilde gerçekleştireceğimizi her yerde anlatıyoruz. Gemlik’te kavga değil, sevgi kazanacak” diyerek sözlerini tamamladı.

 

 

 

(Son Güncelleme: 17 Mart 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir