Yeni Hastanenin Yollarına Sıcak Asfalt

Yeni Hastanenin Yollarına Sıcak Asfalt

Gemlik Belediyesi tarafından başlatılan asfaltlama, yol genişletme ve çevre düzenleme çalışmaları büyük bir titizlikle devam ediyor. Bu kapsamda Belediye Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından yürütülen çalışmalar neticesinde 3 km’lik yeni hastane yolunda halkın rahatça hastaneye geliş gidişlerini yapabilmesi için asfalt ve çevre düzenleme çalışmaları tamamlamış oldu. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte yeni Devlet Hastanesine yaya ve araç ulaşımı rahatladı.

Asfalt çalışmalarının şehrin muhtelif notalarında devam edeceğini dile getiren Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, “TOKİ ve Cihatlı Toplu Konutlarına yerleşimin başlamasıyla birlikte yolların kullanımının artacağından dolayı çalışmalara hız verdiklerini söyledi. “Yaşanabilir bir şehir oluşturmanın gayreti içerisinde, insanımıza hizmet sağlamanın mutluluğunu yaşıyoruz” diye konuşan Başkan Yılmaz, “Eşref Dinçer Mahallesi Irmak Sokak’ta yapmış olduğumuz asfaltlama çalışması ile yeni Devlet Hastanemizin düzgün bir yola kavuşmasını sağladık” dedi. Yeni Devlet Hastanesinden Cihatlı Mahallesi bin 400 konutlu toplu konut alanına kadar olan 5 km yolda da stabilize çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini açıklayan Başkan Yılmaz, iki aracın yan yan yana geçmekte zorlandığı, keskin virajlarda da olası aksilikleri önlemek adına Hastane, TOKİ ve Cihatlı Mahallesine giden bağlantı yollarında da asfaltlama, yol genişletme ve çevre düzenleme çalışmalarına hız verdiklerini söyledi. Greyder aracılığı ile bozulmuş yollara serilen malzemelerle birlikte yolların daha düzgün hale getirildiğini belirten Başkan Yılmaz, “İnşallah en kısa sürede çalışmalarımızı bitirip bu yolları da daha geniş ve sıcak asfalt yapılmış halde hizmete sunacağız” diye konuştu.

 



(Son Güncelleme: 28 Haziran 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir