Umurspor'a galip geldiği maçta saldırı

Umurspor’a galip geldiği maçta saldırı

Umurspor’a galip geldiği maçta saldırı

Bursa 1. Amatör Küme 8. Grup 10. Hafta maçlarında Umurspor, deplasmanda M.K Paşa Çeltikspor’la karşılaştı. Çekişmeli geçen maçta toplam 3 tane kırmızı kart çıkarken, Umurspor deplasmandan 3 puanla dönmesini bildi.

Lige galibiyetle başlayan ancak sonraki haftalarda aldığı yenilgilerle küme düşme tehlikesi hisseden Umurspor bugün Mustafakemalpaşa deplasmanında rakibi Çeltikspor’u 3-0 öne geçtiği maçta zor da olsa 3-2 yenmeyi başardı.

İlk yarı Selim’in attığı iki golle Umurspor 2-0 önde kapatırken libero Serkan kırmızı kartla oyun dışı kaldı. İkinci yarıda 52. dakikada İlyas’ın golüyle takımımız 3-0 öne geçti. İlerleyen dakikalarda M.K Paşa Çeltikspor sertliğe ve centilmenlik dışı hareketlere başvurdu. 60. dakikada rakip bulduğu golle farkı ikiye indirerek umutlandı. Umurspor’lu futbolculara kasti tekme atan rakipten iki oyuncu kırmızı kart gördü. Ancak hiç olmadık pozisyonda rakip bir penaltı kazanan M.K Paşa Çeltikspor penaltıyı gole çevirerek skoru 3-2’ye getirdi ve umutlarını tazeledi.  Son dakikaları heyecanla geçen maçı Umurspor zor da olsa 3-2 kazandı ve puanını 9’a çıkardı.

Umurspor ligde aldığı altı puanla düşme kotasının hemen üstünde bulunurken, en yakın rakibine 9 puan fark atmış oldu. Umurspor haftaya kendi evinde E.Gazi Meskensporla karşılaşacak

MAÇ SONU FUTBOLCULARA SALDIRI

Müsabaka içinde de son derece gergin ve tribün müdahaleleriyle devam eden maçın bitimindeyse, Çeltikspor futbolcuları, Umurspor’da oyundan çıkan ve ısının futbolculara saldırdı. Saldırı sonrasında oyunculardan yaralananlar olurken, polis ve takım yöneticilerinin müdahalesi ile Umurspor takımı sahadan zorluklarla çıkarıldı. Takım, Mustafa Kemal Paşa çıkışına kadar polis esliğinde gitti.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

23 Nisan Etkinliklerine Coşkulu Başlangıç

23 Nisan Etkinliklerine Coşkulu Başlangıç

23 Nisan Etkinliklerine Coşkulu Başlangıç 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Gemlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir